Moderne vinduer

Moderne vinduer

Unikt tidløst design med meget enkle og stramme linjer

VELFAC 200 er vores moderne vinduesserie, som er kendetegnet ved sit helt unikke minimalistiske udtryk med smalle, nærmest svævende rammer. Et design der passer godt til moderne dansk byggeri lige fra bungalow til parcelhus.

 

Det moderne vindue er mere end bare smuk formgivning. Design skal også være funktionelt og holdbart. Vores moderne vinduer lever op til alle disse kriterier. Vidste du for eksempel, at vi giver 10 års garanti på VELFAC 200 med vores standard 3-lags rude, og at vinduerne har energimærke A.

 

 

Få mere dagslys

Uanset om du står over for en renovering af villaen eller skal bygge helt nyt er moderne vinduer med til at give mere dagslys og dermed øge livskvaliteten. Moderne vinduer imødekommer desuden kravene i den moderne bolig med frit farvevalg indvendigt som udvendigt og et tidssvarende tilbehørsprogram.

 

 

Her kan du se billeder af vores moderne VELFAC 200 vinduesserie

 

Vidste du...

...at vi designer vores vinduer og døre, så de nemt kan skilles ad i materialefraktioner og komponenter med henblik på mulig fremtidig genanvendelse? Se mere om genanvendelighed her


 

Se ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er moderne vinduer?

Moderne vinduer er kendetegnet ved et tidløst design med enkle og stramme linjer. VELFAC 200 er et godt eksempel med sit unikke minimalistiske udtryk med de smalle, stilrene vinduesrammer.


Vinduet passer godt til boliger, hvor facaden skal have et enkelt udtryk. Den unikke konstruktion gør, at der ikke er nogen synlig forskel på vinduer og terrasse- eller skydedøre uanset åbnefunktion. Det er med til at understrege de rene linjer i facaden og giver et spændende og moderne udtryk.


Få inspiration med VELFAC 200

Hvad koster det at få skiftet til nye vinduer?

Prisen på nye vinduer afhænger af en række faktorer samt dine behov:

  • Hvilken størrelse og form?

  • Vinduer i træ/alu eller udelukkende træ?

  • Hvilket tilbehør og udstyr som fx særlige hængsler, solglas eller støjdæmpende vinduer?

  • Hvor mange vinduer?


Det er vigtigt at have den forventede totalomkostning for øje, så det ikke kun er investeringen her og nu, men også de løbende udgifter til fx varme, vedligeholdelse, reparationer m.m., der tages i betragtning.


Se priseksempler på nye VELFAC vinduer 

Hvor lang tid holder nye vinduer?

Som producent gør vi alt for at sikre, at designet af vores vinduer og døre lever op til de højeste krav for robusthed, holdbarhed og kvalitet.


Vi tester vores vinduer til ekstremer i barske miljøer for at sikre, at de kan holde til vejrliget i mange år.


Med korrekt indbygning fra start og vedligeholdelse efter forskrifterne, så har VELFAC vinduer en forventet levetid på 40-60 år. Det er en af grundene til, at vi kalder dem Vinduer for Livet.


For minimal vedligeholdelse anbefaler vi vores brugervejledning

Anbefalede vinduer til den moderne stil

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle profiler.

 

VELFAC 200 er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og en smal ramme øger lysindfaldet. Vinduerne passer godt til moderne dansk byggeri.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Leg med farver og vinduestyper

Se hvordan forskellige døre og vinduer gør sig på forskellige boligtyper og få inspiration til, hvordan din egen bolig kunne se ud og hvilke farver, der passer bedst.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Hvad koster nye vinduer og døre?

Når du ved hvor mange vinduer, du skal have, og hvilken størrelse, de skal være, kan du hurtigt få en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.