Brochurer til private

Få inspiration til at vælge rigtigt både når du bygger nyt og bygger om. Du kan enten downloade brochuren, eller vi kan sende et eksemplar til dig med posten.

Brugervejledning

Få information om brug, garanti og pleje af VELFAC vinduer. Få desuden gode råd om indeklima, sikkerhed, energi og dug.

Vinduer for livet

Inspirationsbrochure om vinduer, terrassedøre og facadedøre til enfamilieboligen

Vedligeholdelsesguide

Skal du investere i nye vinduer, eller kan dine gamle trævinduer klare en sæson eller to mere? Hent vores guide, der viser dig 4 trin til at forlænge dine vinduers levetid.

Købsguide

Dit valg af vinduer har stor betydning for dig og din bolig i rigtig mange år. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at forstå, hvad du skal tage højde for, når du køber vinduer.

Tryghedsguide

Der er en række ting, du selv kan gøre for at minimere risikoen for indbrud i dit hjem. Læs om dem i vores tryghedsguide og få andre tips og tricks til at holde ubudne gæster ude.

Lysguide

Mennesker er afhængige af lys. Med vores lysguide får du gode råd til, hvordan du skruer op og ned for dagslyset i din bolig.

Udtryksguide

Det rigtige vindue passer både til husets stil og til dine behov. I denne guide kan du få overblik over alle de faktorer, som du vil komme til at forholde dig til, hvis du skal skifte vinduerne i dit hus.

Indeklimaguide

Bliv guidet til et bedre og mere sundt indeklima i dit hjem. Du finder inspiration og hjælp i vores guide her.