Vælg skydedøre til tagterrassen og altanen

Vælg skydedøre til tagterrassen og altanen

Få følelsen af at udvide din bolig med en skydedør til tagterrassen eller altanen. Du får masser af lys, ekstra plads og en oplagt mulighed for at invitere udelivet ind.

Elsker du også lange sommeraftener, hvor ude-og indelivet smelter sammen? Med en skydedør får du nem adgang til tagterrassen eller altanen. Den store fordel er, at de også er pladsbesparende. Desuden bidrager skydedørspartiet til masser af lys i boligen og med en stor åbning til tagterrassen eller altanen, får du også mulighed for masser af frisk luft.

 

 

Se eksempler på tagterrasser og altaner med VELFAC skydedøre

 

 

En skydedør er pladsbesparende

En skydedør bruger kun lidt plads og giver samtidig et spændende og opdateret udtryk til din bolig. Vælg den skydedør eller hæveskydedør, der passer til din bolig og i et design, der passer til de øvrige vinduer i boligen. Rammen på skydedøren bevæger sig vinkelret ud fra karmen, inden den forskydes hen over den faste del af elementet. Skydedøren kan endda betjenes nemt blot ved hjælp af én hånd. For eksempel kan en 1-fløjet VELFAC 200 skydedør give en fri åbning på helt op til 1,2 meter.

 

 

Udnyt pladsen inde og ude

Almindelige terrassedøre optager en del plads, når de åbnes, men det skal du ikke tænke på, når du får skydedøre. Her får du i stedet mulighed for at bruge alle dine kvadratmetre, hvilket er særlig relevant, hvis udelivet leves på tagterrassen eller altanen store dele af året. Og når du vælger en energioptimeret løsning, vil du også kunne mærke forskellen om vinteren, hvor du kan rykke endnu tættere på vinduerne og dermed udnytte pladsen indenfor helt optimalt.

 

Se vores udvalg af skydedøre

Vi har skydedøre til alle boligtyper og helt sikkert også én, der passer til dig.

Er du til 1 eller 2 fløje?

1-fløjet skydedør

En udvendig skydedør optager mindre plads, når den åbnes, end en traditionel terrassedør. Samtidig får du nem adgang til terrasse og have, som gør at inde- og udeliv i højere grad smelter sammen på fineste vis.

2-fløjet skydedør

Med en dobbeltfløjet skydedør får du en ekstraordinær stor åbning og vinduesparti mod havesiden og terrassen. På den måde smelter have og bolig naturligt sammen og brugsværdien vil være stor, da det føles som om at udesæsonen forlænges.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til jeres bolig.

 

Hvad koster nye skydedøre?

Inden du kommer for langt i dine overvejelser, kan det være rart med en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.