Få et tilbud

Start med en gratis opmåling

Nye vinduer og døre til renovering starter med en opmåling og med en afklaring af, om du skal bruge nye vinduer som blot skal erstatte de gamle, eller om du tænker nyt og har brug for en anden løsning end den eksisterende. Her er det oplagt at tage en professionel håndværker med på råd.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i fire nemme trin. Vælg din boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi dig et prisoverslag inden for 24 timer og kontakter dig, så du hurtigt kommer videre.

 

Brug for finansiering af dit vindueskøb?

Nye vinduer og døre kan være en stor investering. Men vidste du, at du kan finansiere hele eller dele af beløbet og opdele din betaling i bidder? Når du samarbejder med en VELFAC VinduesMester kan du sikre dig en attraktiv finansiering af dit vindueskøb. Fx kan du låne op til 75.000 kr. rentefrit i op til 5 år.

 

Få hjælp til at huske det hele

Har du styr på alle detaljer til dit vindueskøb? Det behøver du faktisk ikke. Vi har samlet tjeklister til dig, som passer til de forskellige ting, du skal igennem.

Tjekliste: Det skal du tale med din tømrer om

Bliv helt skarp på, hvad du bør afstemme med din tømrer, inden han monterer dine nye vinduer. På den måde får I på bedste vis forventningsafstemt, så begge parter sikrer en god proces og dialog.

 

Tjekliste: Sådan sammenligner du dine tilbud

Når du står overfor køb af nye vinduer, vil du sandsynligvis indhente flere tilbud. Brug vores tjekliste her til at se, hvad du skal være særlig opmærksom på, når du sammenholder tilbud.