Skydedøre til udestuen

Skydedøre til udestuen

Skydedøre til udestuen er meget praktisk, da pladsen udnyttes optimalt både ude og inde samtidig med, at masser af dagslys kan strømme igennem de store vinduespartier.

VELFAC skydedøre giver direkte adgang til udendørslivet. Skydedøren er ideel til at åbne boligen op og lukke lys og luft inden døre. Med de store glasarealer og vinduespartier, som skydedøre udgør, kan du forbinde inde- og udelivet på bedste vis og trække naturen helt ind i din udestue og samtidig skabe et godt udsyn. Skydedøre lukker en stor mængde dagslys ind i dit hjem og er dermed med til at forbedre indeklima og skabe bedre rammer for dig og din familie.

 

VELFAC skydedøre til udestuen er smukt dansk design af høj kvalitet, som holder i mange år. Med skydedøre kan du forbinde hus, udestue, terrasse og have og åbne helt op til udelivet.

 

 

Se eksempler på VELFAC skydedøre i udestuer

 

Skab åben forbindelse mellem stue og udestuen

”Jeg havde egentlig drømt om franske døre mellem stue og udestue, men her var VinduesMesteren kvik, og mindede mig om, at en skydedør gav mulighed for at åbne helt op og give os ét stort sammenhængende rum, hvilket jo ikke er muligt med franske døre. Det havde jeg ikke lige tænkt på, og i dag er vi bare så glade for, at vi valgte en skydedør,” siger Eva Sørensen.

 

Læs hele historien her

 

 

Se vores udvalg af skydedøre

Vi har skydedøre til alle boligtyper og helt sikkert også én, der passer til dig.

Er du til 1 eller 2 fløje?

1-fløjet skydedør

En udvendig skydedør optager mindre plads, når den åbnes, end en traditionel terrassedør. Samtidig får du nem adgang til terrasse og have, som gør at inde- og udeliv i højere grad smelter sammen på fineste vis.

2-fløjet skydedør

Med en dobbeltfløjet skydedør får du en ekstraordinær stor åbning og vinduesparti mod havesiden og terrassen. På den måde smelter have og bolig naturligt sammen og brugsværdien vil være stor, da det føles som om at udesæsonen forlænges.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til jeres bolig.

 

Hvad koster nye skydedøre?

Inden du kommer for langt i dine overvejelser, kan det være rart med en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.

 

 

 

breaker

 

 

 

Få en praktisk og elegant åbning til din udestue

 

Skydedøre er en elegant løsning med mange fordele. Med en skydedør sparer du plads ved at have døren åben langs ydervæggen i stedet for at tage plads ud i rummet. Døren ser ikke ud til at fylde meget, og i en mindre bolig kan en skydedør syne af mere luft og rum.

Skydedøre kan komplementere din boligindretning perfekt, og skydedøre fås i flere forskellige former og farver - med forskellige typer greb alt efter produktlinje. Der er så mange muligheder. Det er kun et spørgsmål om dine præferencer og krav.

Du kan vælge en skydedør med en helt glat overflade for et moderne look. Derudover fås skydedøre også i flere glasudgaver og størrelser, som passer perfekt til din bolig og dine ønsker. Skydedørene kræver minimal vedligeholdelse.

VELFAC produktserier og stilarter til din skydedør

 

VELFAC 200 har et elegant design og er ideel til både nybyggeri og renoveringer, da den øgede glasoverflade og de slanke ramme giver mulighed for mere naturligt dagslys. Skydedørene passer godt ind i moderne dansk arkitektur. Uanset hvilken kombination du vælger, vil du få et sammenhængende udtryk på ydersiden af din bolig. Dette er med til at fremhæve boligens rene linjer. VELFAC 200 kommer med en 3-lags rude, og alle vinduer i serien kan kombineres uden synlig forskel på facaden. 

VELFAC Ribo serien er kendetegnet ved en traditionel karm/rammekonstruktion. Den har en smuk finish og gode isolerende egenskaber. Designet er velegnet til nybyggeri og til vinduesudskiftning i 1960-1980'ernes parcelhuse. VELFAC Ribo skydedøre gør, at huset kan bevare sit oprindelige udtryk, og det er også muligt kun at udskifte udvalgte vinduer uden at gå på kompromis med helhedsindtrykket.

En renovering med nye vinduer kræver både æstetik og ydeevne. Med VELFAC Edge får du en skydedør med 2-lags glas, da vinduesserien er B-mærket, og derfor kun må anvendes i sommer- og fritidshuse samt uopvarmede bygninger. Skydedøren er robust med slanke rammer. Du kan læse mere om glas og ruder her.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.