image

Skydedøre til udestuen

Skydedøre til udestuen er meget praktisk, da pladsen udnyttes optimalt både ude og inde samtidig med, at masser af dagslys kan strømme igennem de store vinduespartier.

VELFAC skydedøre giver direkte adgang til udendørslivet. Skydedøren er ideel til at åbne boligen op og lukke lys og luft inden døre. Med de store glasarealer og vinduespartier, som skydedøre udgør, kan du forbinde inde- og udelivet på bedste vis og trække naturen helt ind i din udestue og samtidig skabe et godt udsyn. Skydedøre lukker en stor mængde dagslys ind i dit hjem og er dermed med til at forbedre indeklima og skabe bedre rammer for dig og din familie.

 

VELFAC skydedøre til udestuen er smukt dansk design af høj kvalitet, som holder i mange år. Med skydedøre kan du forbinde hus, udestue, terrasse og have og åbne helt op til udelivet.

 

 

Se eksempler på VELFAC skydedøre i udestuer

 

Skab åben forbindelse mellem stue og udestuen

”Jeg havde egentlig drømt om franske døre mellem stue og udestue, men her var VinduesMesteren kvik, og mindede mig om, at en skydedør gav mulighed for at åbne helt op og give os ét stort sammenhængende rum, hvilket jo ikke er muligt med franske døre. Det havde jeg ikke lige tænkt på, og i dag er vi bare så glade for, at vi valgte en skydedør,” siger Eva Sørensen.

 

Læs hele historien her

 

 

Se vores udvalg af skydedøre

Vi har skydedøre til alle boligtyper og helt sikkert også én, der passer til dig.

Er du til 1 eller 2 fløje?

image
1-fløjet skydedør

En udvendig skydedør optager mindre plads, når den åbnes, end en traditionel terrassedør. Samtidig får du nem adgang til terrasse og have, som gør at inde- og udeliv i højere grad smelter sammen på fineste vis.

image
2-fløjet skydedør

Med en dobbeltfløjet skydedør får du en ekstraordinær stor åbning og vinduesparti mod havesiden og terrassen. På den måde smelter have og bolig naturligt sammen og brugsværdien vil være stor, da det føles som om at udesæsonen forlænges.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

image

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Hvad koster nye skydedøre?

Inden du kommer for langt i dine overvejelser, kan det være rart med en indikation af prisen.
image

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.