Få mere dagslys

Få mere dagslys

Dagslys er i høj kurs i en moderne tilværelse, hvor vi en stor del af tiden opholder os indendørs. Vi er i stigende grad interesseret i, hvordan vi bedst kan udnytte dagslyset. Men det er også en balance at undgå overophedning, så optimalt set vil vi gerne kunne skrue op og ned for dagslyset i boligen.

Vi mennesker er afhængige af lys, hvorfor vinduerne i vores bolig får en stor betydning for vores velbefindende og indeklima. I VELFAC udvikler vi vinduer og døre, der alle har til formål at få størst muligt udbytte af det naturlige dagslys.

 

 

Udnyt dagslyset og luk udelivet ind

Det er beviseligt, at dagslys er godt for helbredet og dit velbefindende. Og det er da en væsentlig faktor, når du overvejer at renovere din bolig med nye vinduer og døre. Måske har du endda mulighed for at få endnu mere lys ind, end du tror?

 

Din bolig bliver både indbydende og mere rar at være i, når der er masser af naturligt dagslys. Det kan du bl.a. opnå med store vinduespartier, der er med til at åbne boligen op og give dig mulighed for i højere grad at forbinde hus og have på en måde, så du får endnu mere ud af begge dele.

Sådan får du mere lys i dit hjem

  • Tænk nyt og se mulighederne med eksempelvis gulv-til-loft vinduer
  • Skydedøre og dobbelte terrassedøre forbinder hus og have
  • Vælg vinduer og døre med stor glasandel – husk at sprosser kan tage udsyn og lidt af lyset
  • Sydvendte vinduer lukker mest lys ind
  • Vælg hvide eller lyse vindueskarme og vægge – det reflekterer sollyset ind i rummet
 

Lysguide - Sådan skruer du op og ned for dagslyset i din bolig

Mennesker er afhængige af lys. Med vores lysguide får du gode råd til, hvordan du skruer op og ned for dagslyset i din bolig.

 

*Vær opmærksom på, at download kræver tilmelding til VELFAC nyhedsbrev.

 

Udvalgte emner

Hold støjen ude

Udefra kommende støj er i dag en væsentlig gene, særligt i bynære områder. Få vigtig viden om, hvordan du bedst kan holde støjen ude af din bolig ved hjælp af VELFAC vinduer.

Få mere dagslys

Vi opholder os store dele af dagen indendørs. Bl.a. derfor er vi interesseret i at udnytte det naturlige dagslys optimalt, da det har så stor betydning for vores velbefindende og indeklimaet i boligen.

Få et bedre indeklima

At lufte ud dagligt er vigtigt. Det nedbringer bl.a. risiko for skimmelsvamp, fjerner skadelige stoffer og mindsker allergisymptomer.

I over 20 år har VELFAC været medlem af Dansk Indeklima Mærkning; en garanti for at vores vinduer og døre ikke forurener indeklimaet.

Få mere information til dit vinduesvalg.

I vores univers Tips og gode råd til boligejere kan du finde mange flere relevante emner, der klæder dig godt på, når du overvejer nye vinduer og døre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.