image

Luk lyset ind med en hoveddør med glas

Har du tænkt over, hvor meget lys, der kan komme ind i dit hus gennem entréen? Ofte kan entréen være lidt dunkel og mangle lys. Især i huse af ældre dato. En ny hoveddør med glas kan ændre helt på det.Vælg en hoveddør med glas og få mulighed for at løfte din entré til et lyst og indbydende sted at byde venner og familie velkommen.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC hoveddøre med glas

 

Sammensæt selv din hoveddør med glas

Mulighederne er nærmest uendelige, når det kommer til sammensætningen af din nye hoveddør med glas. Du kan vælge en variant med og uden sprosser eller en variant, hvor den nederste del af døren har en fyldning og den øverste del er glas. Som sagt er det stort set kun fantasien, der sætter grænser.

 

Vælger du desuden en hoveddør med glas i træ/alu, skal du heller ikke bekymre dig om at skulle male døren. Den kræver nemlig kun minimal vedligeholdelse. Som en ekstra bonus kan du vælge mellem flere end 200 RAL-farver, så du er sikker på at få en hoveddør, som passer til resten af huset og vinduerne. Eller som måske endda skiller sig helt ud. Valget er dit.

 

 

image

Sammensæt selv din egen hoveddør

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

image

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

image

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.