VELFAC udstilling Rødovre

VELFAC udstilling Rødovre

I VELFAC udstillingen i Rødovre kan du opleve et bredt udvalg af vinduer, døre og tilbehør. Rådgiverne hjælper dig godt igennem dit vinduesprojekt fra de indledende tanker, til efter montering, så du kommer trygt i mål.

 

Find vej

VELFAC VinduesHuset
Islevdalvej 98
2610 Rødovre

 

Se i Google maps

 

Planlæg dit besøg

OBS! Udstilling Rødovre midlertidigt lukket

Bemærk: Udstillingen holder lukket fra den 6/11 og frem til årsskiftet grundet flytning. Fra den 4/12 kan vi holde åbent efter aftale. 

Udstillingen åbner i nye lokaler på Roskildevej 398 i Rødovre. 

 

Særlige lørdagsarrangementer

Kom ind i den store udstilling og få uforpligtende rådgivning af en lokal VinduesMester, som er uddannet i VELFAC produkter og har stor erfaring med montage og service af døre og vinduer.

 

Tag gerne tegninger eller fotos med af dit projekt og få håndværkerens input til energi, funktion og materialer - samt selvfølgelig til montagen.

VELFAC konsulenterne i udstillingen står selvfølgelig også klar til at rådgive dig om dit vinduesprojekt.

Opdateres løbende med nye arrangementer

 

 

Book en tid

Du er altid velkommen til at komme uanmeldt forbi en VELFAC udstilling. Men hvis du vil undgå ventetid, anbefaler vi, at du booker en tid på forhånd. Det er særligt vigtigt hvis du planlægger et besøg om lørdagen.

 

Når du booker mødet, kan du med fordel også indsende materiale om dit projekt. Så har rådgiveren mulighed for at være bedre forberedt og give dig den bedste hjælp.

 

Husk at booke senest kl. 14 dagen før den ønskede tid.

Book en tid

Book en VELFAC rådgiver. Vælg dato og tidspunkt.