Rådgivning

Professionel hjælp, der gør forskellen

Som boligejer er der meget at forholde sig til og tage stilling til. Ikke mindst, når du skal renovere dit hjem. Udskiftning af vinduer og døre kan være noget af det, der ofte fylder meget. Ikke kun fordi det er en stor investering, men også fordi det kræver, at du sætter dig godt ind i sagerne. Vores professionelle rådgivere klæder dig på til at træffe de rette valg om dine nye vinduer og døre. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Få hjælp til dit vindueskøb. Kontakt en VELFAC privatrådgiver

Tag en snak med en VELFAC privatrådgiver og få hjælp til at vælge de rette vinduer, der passer lige nøjagtig til din bolig.

Hvad koster nye vinduer?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

Værd at vide

Ud over æstetik og praktiske løsninger er der en række andre faktorer, der er værd at tage højde for i forbindelse med nye vinduer og døre til din bolig. Det kan være ekstra hensyn til f.eks. mindre trafikstøj, optimalt dagslys og et forbedret indeklima.

Udvalgte emner

Hold støjen ude

Udefra kommende støj er i dag en væsentlig gene, særligt i bynære områder. Få vigtig viden om, hvordan du bedst kan holde støjen ude af din bolig ved hjælp af VELFAC vinduer.

Få mere dagslys

Vi opholder os store dele af dagen indendørs. Bl.a. derfor er vi interesseret i at udnytte det naturlige dagslys optimalt, da det har så stor betydning for vores velbefindende og indeklimaet i boligen.

Få et bedre indeklima

At lufte ud dagligt er vigtigt. Det nedbringer bl.a. risiko for skimmelsvamp, fjerner skadelige stoffer og mindsker allergisymptomer.

I over 20 år har VELFAC været medlem af Dansk Indeklima Mærkning; en garanti for at vores vinduer og døre ikke forurener indeklimaet.

Meget positiv oplevelse

"Fra jeg så annonce på nettet og tog kontakt kørte hele processen som efter en snor. VELFAC og deres VinduesMester havde styr på såvel processen som udførelsen. Meget positiv oplevelse!"

 

-  Ole Jørgen Jensen, VELFAC kunde

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.