Nye vinduer – en tryg og sikker investering

Nye vinduer – en tryg og sikker investering

En investering i nye vinduer er ikke kun en investering i æstetik og et forbedret varmeregnskab. Det er også en investering i tryghed og sikkerhed.

Dit valg af nye vinduer er også et spørgsmål om tryghed. Tryghed i form af indbrudshæmmende vinduer og døre, som gør det svært for tyven at bryde ind og sikkerhedsforanstaltninger i f.t. børn, der giver ro i sindet. 

Gør det svært for de lange fingre - indbrudssikring af vinduer

Hos VELFAC udvikler og tester vi løbende vores vinduer og døre for at sikre, at du altid kan føle dig tryg – også når du ikke er hjemme. Vi leverer vinduer, der er yderst vanskelige at bryde både ind og ud af, for sikkerhed og tryghed står øverst på vores prioriteringsliste.

 

 

Hold styr på de små fingre - sikring af vinduer i f.t. børn

VELFAC produkter og materialer er udviklet og designet på en måde, der gør dem sikre i børnefamilier, så der ikke sker ulykker.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

VELFAC VinduesMester

VELFAC har et tæt samarbejde med en række selvstændige tømrermestre over hele landet, som vi uddanner, træner og holder opdateret på den seneste viden inden for vinduer. Sådan en tømrer kalder vi en VELFAC VinduesMester.

 

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.