image

Føl dig tryg – også når du ikke er hjemme

Et godt hjem er også et sikkert hjem. Din bolig er basen for dig og din familie. Det er vigtigt, at det er et sted, hvor du kan føle dig tryg – selv når du ikke er hjemme.

Vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind i dit hus. Det er derfor vigtigt, at du har den bedst indbrudssikrede løsning, så du gør det så svært som overhovedet muligt for tyven at komme ind.

 

Det kan være svært at se, hvor godt sikret et vindue eller en dør er. Du skal med andre ord vide, hvad du skal kigge efter for at kunne vurdere, om du får den løsning, der passer til dig.

 

 

Vælg indbrudshæmmende vinduer og døre

Hvis du står over for en udskiftning af vinduer og døre i din bolig, kan du bl.a. se på, hvad der kan være med til at give dig og din familie den største tryghedsfølelse.

 

Når du vælger vinduer fra VELFAC, får du altid testede og indbrudshæmmende løsninger, som er konstrueret til at gøre det besværligt for tyven.

 

Med VELFAC Ribo eller VELFAC Classic får du som standard en sikringspakke med i købet, som indeholder:

 

  • Forstærkede hængsler og kolver
  • Sikkerhedsslutblik
  • Sikkerhedslimede ruder
  • Paskvilsystem med tre lukkepunkter

 

Der ud over gælder det særligt for vores VELFAC 200 serie, at vinduets glasliste sidder på indersiden af ruden. Det betyder, at man ikke kan afmontere ruden udefra. Noget, som ellers er standardprocedure for indbrudstyve, der giver sig i kast med ældre og mindre sikrede vinduer.

 

 

Spørg eksperterne

Første skridt mod at få en indbrudshæmmende løsning, når du skal have nye vinduer og døre, er at spørge os eller din tømrer til råds. Så får du et indblik i, hvor mange lukkepunkter vinduerne har, om beslagene er forstærkede, eller om det er muligt at få vinduer med ekstra sikringsforanstaltninger som eksempelvis en lås.

 

Få professionel rådgivning

Få råd og vejledning til dit valg af nye vinduer.  

 

Mere om indbrudssikring

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du bedst sikrer dig mod indbrud fx op til en ferie, og hvad du selv kan gøre for at indbrudssikre dit hjem: Sådan sikrer du dine vinduer mod indbrud

image

Tryghedsguide - Tryg i dit hjem

Der er en række ting, du selv kan gøre for at minimere risikoen for indbrud i dit hjem. Læs om dem i vores tryghedsguide og få andre tips og tricks til at holde ubudne gæster ude.

 

*Vær opmærksom på, at download kræver tilmelding til VELFAC nyhedsbrev.

 

Hold kontakten. Tilmeld dig VELFAC nyhedsbrev.

I vores nyhedsbrev til dig som boligejer får du alle de vigtigste nyheder omkring vinduer og døre direkte i din indbakke. Du kan fx læse om produktnyheder, design og indbrudssikring. Nyhedsbrevet kommer 1-2 gange om måneden.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

image

VELFAC VinduesMester

VELFAC har et tæt samarbejde med en række selvstændige tømrermestre over hele landet, som vi uddanner, træner og holder opdateret på den seneste viden inden for vinduer. Sådan en tømrer kalder vi en VELFAC VinduesMester.

 

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.