Vinduessikring mod indbrud

Vinduessikring mod indbrud

Føl dig tryg med vinduessikring. Vinduessikring mindsker risikoen for indbrud, hvilket skaber større sikkerhed, og et godt hjem er også et sikkert hjem. Din bolig er basen for dig og din familie. Det er vigtigt, at det er et sted, hvor du kan føle dig tryg – selv når du ikke er hjemme.

Vinduer og døre er indbrudstyvens vej ind i dit hus. Det er derfor vigtigt, at du har den bedste vinduessikring mod indbrud, så du gør det så svært som overhovedet muligt for tyven at komme ind. Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, får du altid testede og indbrudshæmmende løsninger, som er konstrueret til at gøre det besværligt for tyven.

 

 

Vælg VELFAC vinduessikring

Vinduessikring bør altid være med i dine overvejelser, når du står overfor udskiftning af vinduer eller døre. Vælger du VELFAC vinduer, er du godt dækket ind. Med VELFAC Ribo eller VELFAC Classic får du som standard en sikringspakke med i købet, som indeholder:

 

  • Forstærkede hængsler og kolver
  • Sikkerhedsslutblik
  • Sikkerhedslimede ruder
  • Paskvilsystem med tre lukkepunkter


Derudover gælder det særligt for vores VELFAC 200 serie, at vinduets glasliste sidder på indersiden af ruden. Denne vinduessikring betyder, at man ikke kan afmontere ruden udefra. Noget, som ellers er standardprocedure for indbrudstyve, der giver sig i kast med ældre og mindre sikrede vinduer.

 

 

Spørg eksperterne

Hvis du står over for en udskiftning af vinduer og døre i din bolig, kan du med fordel se på, hvilke typer af vinduessikring der kan være med til at give dig og din familie den største tryghedsfølelse. Det kan dog være svært at se, hvor godt sikret et vindue eller en dør er. Du skal med andre ord vide, hvad du skal kigge efter for at kunne vurdere, om du får den løsning, der passer til dig.

Første skridt mod at få en indbrudshæmmende løsning, når du skal have nye vinduer og døre, er derfor at spørge os eller din tømrer til råds. Så får du et indblik i, hvor mange lukkepunkter vinduerne har, om beslagene er forstærkede, eller om det er muligt at få vinduer med ekstra sikringsforanstaltninger som eksempelvis en lås.

Har du spørgsmål til vinduessikring mod indbrud, så kontakt vores rådgivere. Vi er klar til at vejlede dig, så du får den bedste vinduessikring af dit hjem, så du ikke behøver frygte indbrud, hverken når du er hjemme eller ude.

 

Få professionel rådgivning

Få råd og vejledning til dit valg af nye vinduer.  

 

Mere om indbrudssikring

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du bedst sikrer dig mod indbrud fx op til en ferie, og hvad du selv kan gøre for at indbrudssikre dit hjem: Sådan sikrer du dine vinduer mod indbrud

Tryghedsguide - Tryg i dit hjem

Der er en række ting, du selv kan gøre for at minimere risikoen for indbrud i dit hjem. Læs om dem i vores tryghedsguide og få andre tips og tricks til at holde ubudne gæster ude.

 

*Vær opmærksom på, at download kræver tilmelding til VELFAC nyhedsbrev.

 

Hold kontakten. Tilmeld dig VELFAC nyhedsbrev.

I vores nyhedsbrev til dig som boligejer får du alle de vigtigste nyheder omkring vinduer og døre direkte i din indbakke. Du kan fx læse om produktnyheder, design og indbrudssikring. Nyhedsbrevet kommer 1-2 gange om måneden.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

VELFAC VinduesMester

VELFAC har et tæt samarbejde med en række selvstændige tømrermestre over hele landet, som vi uddanner, træner og holder opdateret på den seneste viden inden for vinduer. Sådan en tømrer kalder vi en VELFAC VinduesMester.

 

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

 

Vinduessikring - derfor er det vigtigt

 

Skal du have nye vinduer, er vinduessikring måske ikke det, der fylder mest i dine første tanker om dine nye drømmevinduer. Nogle synes det er sjovest at vurdere vinduernes form, farve og stilistiske udtryk, samt hvordan de passer til resten af din boligs stil og din personlige smag. Andre er mere optagede af praktikaliteter, såsom hvordan og hvor meget vinduerne kan åbnes og lukkes, hvor godt vinduesløsningen isolerer hjemmet, eller hvilket materiale der er mest vejrbestandigt.

Ikke desto mindre er vinduessikring utroligt vigtigt også at tage med i dine overvejelser, når du skal vælge nye vinduer. For der er ingen grund til at løbe en risiko, når det gælder indbrud. Eftersom vinduer og døre er dér, hvor tyven slår til, hvis tyven vil ind, er vinduessikring også dit bedste våben mod indbrud. Med professionel og sikker vinduessikring kan du føle dig tryg i dit eget hjem - og du kan føle dig tryg, når du ikke er hjemme. Husk derfor at tage stilling til, hvilke løsninger du ønsker til vinduessikring.

Vinduessikring holder tyven ude

 

Du kan selv gøre en indsats for at mindske risikoen for indbrud. Det kan du gøre ved at vælge vinduer og døre med vinduessikring. Hvad angår vinduer kan du eksempelvis vælge vinduer med forstærkede hængsler, vinduer med ekstra lukkepunkter, vinduer med sikkerhedslimede ruder eller vinduer, som kun kan afmonteres indefra. Og der findes flere muligheder endnu.

VELFAC prioriterer sikkerhed højt i alle vores produkter. Det gælder også din sikkerhed og tryghed i dit hjem. Med VELFAC vinduer er du garanteret indbrudshæmmende vinduer, der løbende testes, så vi er sikre på, at sikkerheden er i top.

 

Andre former for vinduessikringDer findes forskellige former for vinduessikring med forskellige formål. Indbrudshæmmende vinduessikring mindsker risikoen for, at uønskede personer kan komme ind i dit hjem. Der kan dog også være situationer, hvor du vil sikre dig mod, at personer kan komme ud af dit hjem, nemlig hvis du har mindre børn i husstanden. Med små børn i hjemmet er det vigtigt også at indtænke åbningsbegrænsning af dine vinduer til sikring af små børn.

Sikkerhedsforanstaltninger og anden form for åbningsbegrænsning af vinduer

Sikkerhedsforanstaltninger eller anden form for åbningsbegrænser er centralt for mange familier, hvor børnene stadig er så små, at de ikke altid kan vurdere konsekvensen af deres handlinger. Som regel sikrer vores kunder deres vinduer i f.t. børn af to primære grunde. For det første vil de forhindre, at børnene kan forlade hjemmet på egen hånd, mens de er for små til eksempelvis at begå sig i trafikken. For det andet ønsker de at sikre vinduer, der er placeret højt oppe, så der ikke sker uheld ved, at de mindste falder ud.

Når du sikrer dine vinduer, kan du eksempelvis vælge at påsætte ekstra beslag eller en mekanisme, der begrænser, hvor meget vinduet kan åbnes. Du kan også vælge deciderede paskvilgreb med en sikringsknap, som skal betjenes to steder samtidigt. Du kan også fra start vælge et vindue med en sikker lukkemekanisme, som de mindste fingre næppe kan betjene selv. Og der er endnu flere former for vinduessikring, som du kan ty til for at skabe et sikkert hjem for de yngste beboere. Læs vores guide til sikkert hjem med børn her.

Vedligeholdelse giver sikkerhed

Når det gælder vinduessikring - både hvad angår indbrudshæmmende løsninger og sikring i f.t. de mindste børn - så er vedligeholdelse ikke til at komme uden om. Passer du ordentligt på dine vinduer, så holder de længere, og risikoen for både indbrud og uheld mindskes. Derfor anbefaler vi, at du vedligeholder dine vinduer i overensstemmelse med vores vejledninger.


Her kan du finde vores vejledninger til, hvordan du vedligeholder dine nye VELFAC vinduer. Vi har også en lang række af betjeningsvideoer, som guider dig nemt igennem, hvordan du bruger dine nye VELFAC produkter, så du får størst mulig gavn af din nye investering i mange år fremover.

 

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.