Enkle og traditionelle terrassedøre

Enkle og traditionelle terrassedøre

Afhængig af din boligs byggestil kan den traditionelle karm/ramme løsning være den helt rigtige løsning.

Hos VELFAC kommer den enkle og traditionelle terrassedør i form af vores VELFAC Ribo serie. Terrassedøren i denne serie er oplagt til udskiftning i boliger fra 1960’erne til 1980’erne, hvor der ofte sidder traditionelle karm/ramme terrassedøre og vinduer i forvejen.

 

 

Erstat det gamle vindue med en terrassedør 

VELFAC Ribo terrassedøren er også oplagt at vælge i stedet for at erstatte vinduer 1:1 med de eksisterende vinduer. På den måde får du en større åbning og vil kunne lukke op til terrasse og have med en ny terrassedør i stedet.

 

Med en traditionel terrassedør er der visuel forskel på eksempelvis faste og oplukkelige elementer, hvilket sammen med synlige hængler på fx terrassedøren bidrager til boligens udtryk.

 

 

Se eksempler på boliger med traditionelle VELFAC terrassedøre

 

Fordele ved VELFAC Ribo terrassedøre

  • Velegnet til udskiftning og renovering
  • Traditionel karm-/rammekonstruktion, der matcher den eksisterende boligstil
  • Fuldt sortiment med vinduer, skydedøre og hoveddøre, der matcher terrassedøren
  • Fås i træ/alu og udelukkende træ

Anbefalede terrassedøre til traditionelle boliger

VELFAC Ribo terrassedøren er enkel og funktionel til både nybyg og renovering.

VELFAC Ribo terrassedør i traditionel stil

Med en VELFAC Ribo terrassedør er der helt automatisk stort fokus på indbrudssikring. Terrassedøren er udstyret med blandt andet forstærkede hængsler, sikkerhedslimet rude og et paskvil-lukkesystem med tre lukkepunkter. Det er alt sammen med til at højne sikkerheden og bidrage til at holde ubudne gæster ude.

 

VELFAC Ribo dobbelt terrassedør i traditionel stil

VELFAC Ribo terrassedøren er særlig egnet til udskiftning i huse fra 1960’erne til 1980’erne, hvor der i forvejen ofte sidder traditionelle karm-/rammedøre. Du kan derfor også nemt bibeholde stilen, uden at udskiftningen får betydning for udtrykket på huset. Der er også stort fokus på indbrudssikring med VELFAC Ribo terrassedøren.

 

Klar til at gå videre? Sådan bestiller du

Vi er klar til at hjælpe dig videre med din bestilling. Få VELFAC til at lave et prisoverslag, eller bestil tid til en gratis opmåling ved en professionel VELFAC VinduesMester.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til jeres bolig.

 

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.