Vinduer til funkisvillaen

Vinduer til funkisvillaen

Funkisvillaen fik særligt gennem 00’erne en renæssance, da den funktionalistiske stil falder helt i tråd med moderne byggeri. Det er i dag gået hen og blevet arkitektens fortolkning af det traditionelle parcelhus.

Funkisvillaen er i sin form relativt kubistisk og kan findes i både 1 og 2 plan. Den moderne fortolkning af funkishuset er nærmest gået hen og blevet en moderne klassiker, hvor stilen er stringent og elegant, og hvor huset har fladt tag.

Vinduesserier, der passer godt til funkis

VELFAC 200 er oplagt til funkisvillaen, uanset om det er til renovering eller nybyg. Vinduet er stilrent med slanke rammer og giver masser af dagslys, der er oplagt til de ofte store vinduesflader i funkishuset.

 

Til funkis anbefaler vi denne vinduesserie:

 

Se eksempler på Funkis boliger med VELFAC vinduer

 

 

Kendetegn ved funkis

  • Et funktionalistisk hus uden overflødig pynt
  • Oprindelige tidsperiode fra 1920-1930’erne
  • Nyfortolket i dansk nybyg op igennem 00’erne
  • Fladt tag og rene linjer

Anbefalede vinduer til funkis

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle profiler.

 

VELFAC 200 er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og en smal ramme øger lysindfaldet. Vinduerne passer godt til moderne dansk byggeri.

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Hvad koster nye vinduer?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.