Brug en specialist – vælg en VELFAC VinduesMester

Brug en specialist – vælg en VELFAC VinduesMester

En VELFAC VinduesMester kan hjælpe dig sikkert i mål med dit vinduesprojekt. Du er i trygge hænder, når VELFAC vinduer monteres af specialisten. Vil du vide mere om, hvad en VELFAC VinduesMester er, og hvorfor han er et godt valg, så læs med her.

VELFAC produkter sælges gennem en tømrer. Fordelen er, at tømreren kan se og vurdere de aktuelle forhold i din bolig, når han rådgiver om vinduer og døre til din bolig. VELFAC arbejder tæt sammen med en lang række selvstændige tømrermestre fordelt over hele landet. De er særligt uddannet i VELFAC produkter og har stor erfaring med vinduesprojekter. Det kalder vi en VELFAC VinduesMester.

 

Nye vinduer og døre er en stor beslutning. Derfor skal du være tryg i valget af den rette løsning, men også være sikker på, at vinduer og døre bliver korrekt monteret. VELFAC VinduesMesteren finder løsningen i samarbejde med dig. Hele processen varetages af en fagmand, og du skal ikke gøre andet end at glæde dig til resultatet.

Fakta om VELFAC VinduesMester

En certificeret VinduesMester:

 

  • Er en selvstændig tømrervirksomhed, som har eksisteret i min. 2 år
  • Er med i en garantiordning
  • Gennemfører kursus i VELFAC produkter og montage mindst hvert andet år
  • Har stor erfaring med montering af VELFAC produkter
  • Fokuserer på god rådgivning i dit vinduesprojekt
  • Er underlagt stikprøvekontrol af deres projekter af VELFAC
  • Har direkte kontakt til produkteksperter og serviceafdeling hos VELFAC

 

En VELFAC VinduesMester er med andre ord: En specialist

 

Derfor skal du vælge en VELFAC VinduesMester

 

Når du vælger VELFAC gennem en VinduesMester, får du en gennemtænkt løsning monteret af en erfaren tømrer, som sikrer, at alt spiller. Lige fra rådgivning, opmåling og tilbud til montering af dine nye vinduer og døre.

 

 

Det skal du være opmærksom på

  • Du handler direkte med VinduesMesteren, så det er dem, der er garant for kvaliteten og den samlede løsning. Vinduets optimale funktion sikres afkorrekt montage udført af en VinduesMester, som har kendskab til din bolig.

  • VinduesMesteren kan rådgive dig om fx valg af vinduestype, farver og funktioner. Selve opmålingen og bestilling foregår også gennem VinduesMesteren, der er selvstændig tømrermester. Du kan altid spørge VELFAC, hvis du er i tvivl om noget.

  • Afstem VinduesMesterens tilbud med ham: Er farver og tilbehør, som du ønsker? Er evt. malearbejde, oprydning eller andre punkter som aftalt?

Folder - VELFAC vinduer, monteret af specialisten

VELFAC arbejder tæt sammen med en lang række selvstændige tømrermestre fordelt over hele landet. De er særligt uddannet i VELFAC produkter og har stor erfaring med vinduesprojekter - det kalder vi en VELFAC VinduesMester.

 

Find din nærmeste VinduesMester

Hvor finder du din nærmeste VELFAC VinduesMester? Brug vores kort til at finde din tømrerspecialist i VELFAC vinduer og døre.

 

Kom i gang med det samme

Realiser dine vinduesdrømme. Begynd med en gratis opmåling.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.