Brug en specialist – vælg en VELFAC VinduesMester

Brug en specialist – vælg en VELFAC VinduesMester

En VELFAC VinduesMester kan hjælpe dig sikkert i mål med dit vinduesprojekt. Du er i trygge hænder, når VELFAC vinduer monteres af specialisten. Vil du vide mere om, hvad en VELFAC VinduesMester er, og hvorfor han er et godt valg, så læs med her.

VELFAC produkter sælges gennem en tømrer, fordi kun tømreren kan se og vurdere de aktuelle forhold i din bolig, når han rådgiver om vinduer og døre til din bolig. VELFAC arbejder tæt sammen med en lang række selvstændige tømrermestre fordelt over hele landet. De er særligt uddannet i VELFAC produkter og har stor erfaring med vinduesprojekter. Det kalder vi en VELFAC VinduesMester.

 

Nye vinduer og døre er en stor beslutning. Derfor skal du være tryg i valget af den rette løsning, men også være sikker på, at vinduer og døre bliver korrekt monteret. VELFAC VinduesMester finder løsningen i samarbejde med dig. Hele processen varetages af en fagmand, og du skal ikke gøre andet end at glæde dig til resultatet.

Fakta om VELFAC VinduesMester

En certificeret VELFAC VinduesMester:

 

  • Er en selvstændig tømrervirksomhed, som har eksisteret i min. 2 år
  • Er med i en garantiordning
  • Gennemfører kursus i VELFAC produkter og montage mindst hvert andet år
  • Har stor erfaring med montering af VELFAC produkter
  • Fokuserer på god rådgivning i dit vinduesprojekt
  • Er underlagt stikprøvekontrol af deres projekter af VELFAC
  • Har direkte kontakt til produkteksperter og serviceafdeling hos VELFAC

 

En VELFAC VinduesMester er med andre ord: En specialist

 

Derfor skal du vælge en VELFAC VinduesMester

 

Med en VELFAC VinduesMester får du sikkerhed for, at alt spiller lige fra rådgivning, opmåling, tilbud til montering af dine nye vinduer og døre. Du får altså en erfaren tømrer, der har mange års erfaring med at montere VELFAC vinduer og døre.

 

Det skal du være opmærksom på

  • Du handler direkte med en VELFAC VinduesMester, som sikrer korrekt montage grundet kendskab til din bolig samt VELFAC vinduer og døre.

  • VELFAC VinduesMester kan rådgive dig om bl.a. valg af vinduestype, farver og funktioner. Selve opmålingen og bestilling foregår også gennem VinduesMesteren, da de er selvstændige tømrermestre. Men du kan altid henvende dig hos VELFAC, hvis du er i tvivl om noget.

Folder - VELFAC vinduer, monteret af specialisten

VELFAC arbejder tæt sammen med en lang række selvstændige tømrermestre fordelt over hele landet. De er særligt uddannet i VELFAC produkter og har stor erfaring med vinduesprojekter - det kalder vi en VELFAC VinduesMester.

 

Find din nærmeste VinduesMester

Hvor finder du din nærmeste VELFAC VinduesMester? Brug vores kort til at finde din tømrerspecialist i VELFAC vinduer og døre.

 

Kom i gang med det samme

Realiser dine vinduesdrømme. Begynd med en gratis opmåling.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.