Opmåling af vinduer

Få gratis opmåling af en VELFAC VinduesMester

Inden du køber nye vinduer og døre, er det vigtigt, at du får professionel rådgivning, så du får en skræddersyet løsning, der passer til netop din bolig og dine behov.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

 

 

breaker

 

 

Få en professionel opmåling af vinduer

 

Nye vinduer og døre til renovering starter med en opmåling af dine eksisterende vinduer og døre samt en afklaring af, om du skal bruge nye vinduer, som blot erstatter de gamle vinduer 1:1, eller om du tænker nyt og har brug for en anden løsning end den eksisterende. Her er det oplagt at tage en professionel håndværker med på råd.

 

 

VELFAC VinduesMester - din garanti for et godt resultat

Hos VELFAC ved vi, at det er en stor beslutning at vælge vinduer og døre til din bolig. Derfor samarbejder vi med erfarne, uafhængige tømrermestre rundt om i landet, som er specialuddannede i VELFAC produkter. Vi kalder sådan en tømrermester for en VELFAC VinduesMester.

 

Når du bestiller en gratis opmåling, sætter vi dig i kontakt med din nærmeste VELFAC VinduesMester. Han kommer efterfølgende ud til dig og måler op, og han rådgiver dig, så dine ønsker og drømme kan blive ført ud i livet. Alle vinduer og døre er lavet efter mål, så du får lige netop det, der passer til dig og din bolig.

 

Når du vælger en VELFAC VinduesMester er du sikker på at komme både godt fra start og trygt i mål.

 

Køber du VELFAC vinduer og døre, investerer du også i en pakke med fuld service, hvor du kan få ekspertrådgivning fra en kvalificeret fagmand, der kan vurdere din bolig. Således kan du få en anbefaling og den bedste løsning til dine behov. Dertil vil fagmanden håndtere hele processen for dig. Så læn dig blot tilbage og slap af - du kan stole på, at VELFAC VinduesMesteren leverer et kompromisløst resultat til dig.

Inspiration til dine nye vinduer fra VELFAC

 

Som boligejer er der mange beslutninger at træffe, især når det kommer til renovering af din bolig. Det er ikke blot en stor investering, men forståelse af sagerne er også afgørende. Vores team af professionelle rådgivere kan hjælpe dig med at træffe de rette valg i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre. Der skal nemlig tages højde for meget mere end blot udseendet; det handler også om indeklima og energiforbrug.

 

Bliv inspireret i vores billedgalleri, brochurer og designværktøjer eller endnu bedre: Besøg vores udstilling - så kan vi garantere, at du får valgt de rette vinduer og døre, der passer præcis til din bolig.

 

Når du skal skabe din drømmebolig, så kan du starte din rejse ved at tjekke vores billedgalleri igennem for idéer, og se også vores udvalg af brochuremateriale og cases til at finde inspiration.

 

Derudover kan du tage et kig på vores Visualizer, hvor du kan eksperimentere med farvesammensætninger og vinduestyper på forskellige boligstilarter. Den bedste inspirationskilde er dog stadig i vores udstilling, hvor du samtidig kan få råd fra vores erfarne rådgivere.

 

 

Priseksempler

Det vil ofte være en stor økonomisk investering, når det kommer til at få installeret nye vinduer. For at få et godt overblik over hvad det koster, bør du tage parametre som som boligtype, størrelse på vinduer, åbnefunktioner, glastype og antallet af vinduer i betragtning. Udfra disse kan du få et prisoverslag på dit vinduesprojekt.

 

Tjekliste til overvejelser ved valg af vinduer

 

Hvis du ønsker at give din bolig nyt liv med nye vinduer eller monteringen af en skydedør, er der en række overvejelser, som du bør gøre dig, før du bestiller. Dette inkluderer bl.a. byggestil, funktioner, farver, glas typer, materialer, greb og tilbehør som børnesikring. Se vores tjeklister her

 

Når du har afdækket disse aspekter, kan du begynde at arbejde for at opnå det bedst mulige resultat - det kan være løsninger der er 1:1 til det, som du allerede har i dag, eller også kan du tænke i helt nye baner og fx erstatte et eksisterende vindue med en terrassedør, hvis det er det der giver bedst mening.

Op til 10 års garanti og professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.