Hæveskydedøre

En VELFAC hæveskydedør giver en direkte forbindelse mellem ude og inde.

Er du også vild med de lange sommeraftener, hvor udelivet og indelivet går op i en højere enhed? Med hæveskydedøre får du let adgang til terrassen, tagterrassen eller altanen.

Fordele ved en Hæveskydedør

En af de største fordele ved hæveskydedøre er, at de sparer plads i hjemmet. Samtidig sørger skydedørspartiet for et væld af lys i boligen og en stor åbning til terrassen eller altanen, så du kan nyde masser af frisk luft.


VELFAC hæveskydedøre giver en direkte forbindelse mellem ude og inde. Disse skydedøre er perfekte til at skabe en åben forbindelse i hjemmet og lade lys og frisk luft strømme ind takket være den brede åbning. VELFAC hæveskydedøre kan også bruges til udestuen og er flot dansk design af høj kvalitet, der vil vare i mange år. Med hæveskydedøre kan du skabe en sammenhæng mellem hus, udestue, terrasse og have - ikke mindst på varme dage, hvor livet flyder ubesværet ind og ud af boligen, ligesom lyset og luften gør.

Hæveskydedør fra VELFAC

VELFAC Ribo hæveskydedør

I serien VELFAC Ribo findes en hæveskydedør, som også giver et stort lysindfald og som passer sammen med vinduerne i Ribo-serien. Når grebet drejes, hæves døren op, og den skydes forbi den faste del af elementet. Den 1-fløjede VELFAC Ribo hæveskydedør har en fri åbning på op til 1,5 meter i bredden.

 

 

 

 

breaker

 

 

Oplev vores VELFAC Ribo vinduesserie til din nye hæveskydedør

 

VELFAC Ribo serien inkluderer vinduer, terrassedøre, skydedøre og hoveddøre, der alle er karakteriseret ved en traditionel karm/ramme struktur. De har en flot finish og en effektiv isoleringsevne. Designet passer perfekt til både nybyggeri og til renovering af parcelhuse fra 1960-1980'erne.

 

Med VELFAC Ribo vinduer og døre kan din bolig bevare sin originale æstetik, og det er endda muligt at skifte enkelte vinduer eller døre i hjemmet uden at påvirke det samlede indtryk negativt. VELFAC Ribo serien er tilgængelig i både træ/alu og rent træ.

 

I VELFAC Ribo serien er der en hæveskydedør, der sikrer et stort lysindfald, og som harmonerer med vinduerne i Ribo serien. Ved at dreje håndtaget løftes døren op, og den glider forbi den stationære del af elementet. Den 1-fløjede VELFAC Ribo hæveskydedør tilbyder en fri åbning på op til 1,5 meter i bredden.

Materialet i vores hæveskydedøre

 

Det kan være fornuftigt at overveje udseendet på dine eksisterende vinduer og døre rundt omkring i din bolig. Det kan nemlig give dig en idé om, hvordan din skydedør skal se ud, så den passer til din bolig.

 

Vi tilbyder hæveskydedøre i træ/alu. Denne løsning med træ/alu har træ indvendigt og en aluminiumsramme monteret udenpå. Dette gør træ/alu løsningen meget modstandsdygtig over for vejret.

 

Træ/alu kræver kun minimal vedligeholdelse og skal blot holdes rene og smøres et par gange om året.

Hvilken farve er du interesseret i?

 

Når du skal træffe beslutning om farven på dine vinduer og døre, er det afgørende at tænke langsigtet, eftersom det er en investering, der skal holde i lang tid. Vær opmærksom på, at modefænomener ændrer sig, så hvis du overvejer en usædvanlig eller iøjnefaldende farve, kan det være en god idé at overveje, om det fortsat vil være en farve, du vil sætte pris på på sigt.

 

Farven bør også supplere de andre farver på resten af din bolig. Stræb efter at skabe et harmonisk udseende ved at anvende en farve, der også findes andre steder på boligen som døre, vinduer, udhæng, veranda eller garage. Farven bør ligeledes passe godt sammen med både tag og facade. Du kan se vores mange farver her.

Skræddersyede løsninger skabt til dine behov

 

Hos VELFAC kan du finde vinduer og døre, der er skræddersyede til din bolig, idet vi fremstiller alle vores elementer efter specifikke mål. Ingen bolig er ens, derfor benytter vi ikke standardstørrelser og har derfor ikke færdiglavede vinduer og døre på lager. Til gengæld får du en løsning, der er nøjagtigt tilpasset din bolig og dine ønsker.

 

Vinduer lavet på mål bidrager til at gøre din bolig unik og åbner op for et væld af muligheder i forhold til det udtryk, du ønsker for dit hjem. Dette gælder både for design- og farvevalg, samt hvilke åbningsfunktioner vinduerne skal udstyres med.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.