Frederiksbergvinduer

Frederiksbergvinduer

Har du en ældre bolig, hvor de gamle frederiksbergvinduer skal skiftes ud, kan du med fordel vælge VELFAC Classic.

VELFAC Classic vinduer er udviklet specielt til bygninger i klassisk byggestil, og du får en skræddersyet løsning, så dit nye vindue har præcis samme udtryk som det oprindelige. Frederiksbergvinduet er karakteriseret ved et fast glasparti i midten, mens de yderste og øverste sidehængte vinduer typisk kan lukkes op.

 

Med VELFAC Classic får du desuden vinduer, der opfylder moderne krav til isoleringsevne og samtidig bevares det håndværksmæssige udtryk.

 

Det får du med VELFAC

Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikkerhed, holdbarhed, vind og vejr, så du altid er sikker på, at du træffer et godt og sikkert valg.

 

VELFAC vinduer er skræddersyet, så de passer til din bolig og dine behov.

 

Anbefalede frederiksbergsvinduer

VELFAC Classic

Autentisk udtryk til den klassiske boligstil.

 

Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Leg med farver og vinduestyper

Se hvordan forskellige døre og vinduer gør sig på forskellige boligtyper og få inspiration til, hvordan din egen bolig kunne se ud og hvilke farver, der passer bedst.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Hvad koster nye vinduer og døre?

Når du ved hvor mange vinduer, du skal have, og hvilken størrelse, de skal være, kan du hurtigt få en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.

 

 

 

breaker

 

 

Nye frederiksbergvinduer til den klassiske bolig

 

Frederiksbergvinduer tilbyder en klassisk, charmerende æstetik til enhver bolig. Vinduet er typisk konstrueret med sprosser, hvilket giver det et hyggeligt, autentisk udseende, der er ideelt til ældre murermestervillaer eller etageboliger med højt til loftet.

 

Du kan få frederiksbergvinduer i flere forskellige udformninger både med og uden sprosser og med forskellige antal fag. Vi skræddersyer altid vores vinduer, således du kan få glæde af nogle nye frederiksbergvinduer, der passer specifikt til din bolig.

 

Hvis du også er interesseret i en ny facadedør, så kan du også se nærmere på vores hoveddøre med glas, som du selv kan sammensætte, så den også passer godt sammen med dine nye frederiksbergvinduer.

 

Oplev frederiksbergvinduer med VELFAC Classic

 

VELFAC Classic er det perfekte valg, hvis du skal i gang med en energirenovering. Denne serie kombinerer moderne isoleringsfunktioner med klassiske designelementer, som de så ud for 200 år siden.

 

VELFAC Classic fås i materialer af træ samt kombinationen træ/alu. VELFAC Classic træ/alu kræver minimal vedligeholdelse og har samtidig klassiske detaljer som kitfals, kvartstafprofilering og beslag i et autentisk design.

 

VELFAC Classic er designet til at understøtte det originale udseende af ældre boliger eller til at tilføje et strejf af en ældre stil til nyere boliger.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.