image

Dannebrogsvinduer

Skal din bolig have et klassisk udtryk, er et dannebrogsvindue det helt rette valg.

Bor du i en ældre bolig, hvor de gamle dannebrogsvinduer skal udskiftes, kan du med fordel vælge VELFAC Classic serien. På den måde får du vinduer, der har alle de gode egenskaber, der kræves for et nyt vindue, men som bibeholder det klassiske håndværksmæssige udtryk.

 

Det får du med VELFAC

Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikkerhed, holdbarhed, vind og vejr, så du altid er sikker på, at du træffer et godt og sikkert valg. VELFAC vinduer er skræddersyet, så de passer til din bolig og dine behov.

 

image

VELFAC Classic

Autentisk udtryk til den klassiske boligstil.

 

Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

 

 

 

 

Se ofte stillede spørgsmål

 

Hvad koster dannebrogsvinduer?

Mange faktorer spiller ind på pris fx størrelsen af vinduerne og glastype. Vi vil gerne tage udgangspunkt i netop din bolig for at kunne være så præcise som mulig. Der er mulighed for at tjekke priseksempler, som kan give en indikation. Se nærmere her. Du er velkommen til at tage fat i vores privatrådgivning.

Kan man få dannebrogsvinduer med sprosser?

Dannebrogsvinduet er med sprosser. Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne. VELFAC Classic er vinduesserien, der afspejler det oprindelige udtryk fra ældre boliger i autentiske materialer. 

Hvilke boliger passer til dannebrogsvinduer?

Dannebrogsvinduet har et klassisk udtryk og er karakteristisk for den ældre boligstil. Her får du det klassiske håndværksmæssige udtryk, men men nye vinduers gode energimæssige egenskaber. Dannebrogsvinduet afspejler et autentisk design og passer fx godt til en murermestervilla, patriciervilla eller bindingsværkshus. Læs mere om VELFAC Classic.

Hvad er fordelene ved VELFAC vinduer?

Nogle af fordelene ved at vælge vinduer fra VELFAC er, at du får:

  • En helhed af æstetik, kvalitet og funktionalitet
  • Minimal vedligeholdelse af vinduer og døre i træ/alu
  • Lang levetid på 40-60 år
  • Et bredt sortiment, der sikrer, at du vælger de rette vinduer til din bolig
  • Professionel rådgivning, så du får mere ud af dit hjem
  • 10 års garanti på træ/alu vinduer og døre
  • En bundsolid leverandør af facadevinduer, der har eksisteret i mere end 50 år, og som er en del af VKR Holding, som omfatter bl.a. VELUX

Anbefalede dannebrogsvinduer

image

VELFAC Classic

Autentisk udtryk til den klassiske boligstil.

 

Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

Leg med farver og vinduestyper

Se hvordan forskellige døre og vinduer gør sig på forskellige boligtyper og få inspiration til, hvordan din egen bolig kunne se ud og hvilke farver, der passer bedst.

 

image

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

image

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.