Sidehængt vindue

Sidehængt vindue

Et sidehængt vindue giver dig mulighed for at få en god åbning selv på smalle steder. Hør hvilke fordele der er, og hvad du skal være opmærksom på ved sidehængte vinduer.

Når du vælger et sidehængt vindue til dit hus, får du et vindue, der er hængslet i den ene side. Det gør, at du nemt kan åbne vinduet helt op for god ventilation. Det betyder dog også, at du skal være opmærksom på, hvor bredt vinduet er. Du skal nemt kunne nå ud for at lukke vinduet igen.

 

 

Vælg åbnefunktion efter behov

Hos VELFAC kan du vælge lige netop den åbnefunktion på dine vinduer, som passer til dig og dit hus. Et sidehængt vindue i stueetagen kan være en god idé, men hvis du vil have samme udtryk på fx 1. salen, kan du med fordel vælge et sidestyret vindue, som også er nemt at pudse indefra.

 

Er du i tvivl om, hvilke åbnefunktioner du skal vælge, når du skal have nye vinduer, så kig ind i vores udstilling og prøv dig frem. Vi står klar med professionel rådgivning, så du får lige præcis det, du har behov for. Her får du også mulighed for at se de forskellige typer af vinduer, ligesom du kan vælge mellem vinduer med eller uden sprosser.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Se andre åbnefunktioner

Sidestyret vindue
Topstyret vindue
Topvende vindue

Tjekliste: Det skal du overveje, når du vælger vinduer

Når du skal have nye vinduer og døre til dit hjem, er der en lang række ting, du skal tage stilling til for at få lige det, du har brug for. Med denne tjekliste får du et overblik over, hvad du skal overveje, når du skal have nye vinduer.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.