Sidehængt vindue

Sidehængt vindue

Et sidehængt vindue giver dig mulighed for at få en god åbning selv på smalle steder. Hør hvilke fordele der er, og hvad du skal være opmærksom på ved sidehængte vinduer.

Når du vælger et sidehængt vindue til dit hus, får du et vindue, der er hængslet i den ene side. Det gør, at du nemt kan åbne vinduet helt op for god ventilation. Det betyder dog også, at du skal være opmærksom på, hvor bredt vinduet er. Du skal nemt kunne nå ud for at lukke vinduet igen.

 

 

Vælg åbnefunktion efter behov

Hos VELFAC kan du vælge lige netop den åbnefunktion på dine vinduer, som passer til dig og dit hus. Et sidehængt vindue i stueetagen kan være en god idé, men hvis du vil have samme udtryk på fx 1. salen, kan du med fordel vælge et sidestyret vindue, som også er nemt at pudse indefra.

 

Er du i tvivl om, hvilke åbnefunktioner du skal vælge, når du skal have nye vinduer, så kig ind i vores udstilling og prøv dig frem. Vi står klar med professionel rådgivning, så du får lige præcis det, du har behov for. Her får du også mulighed for at se de forskellige typer af vinduer, ligesom du kan vælge mellem vinduer med eller uden sprosser.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Se andre åbnefunktioner

Sidestyret vindue
Topstyret vindue
Topvende vindue

Tjekliste: Det skal du overveje, når du vælger vinduer

Når du skal have nye vinduer og døre til dit hjem, er der en lang række ting, du skal tage stilling til for at få lige det, du har brug for. Med denne tjekliste får du et overblik over, hvad du skal overveje, når du skal have nye vinduer.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

Sidehængte vinduer som en flot og praktisk løsning

 

Har du et vindue placeret over et køkkenbord, en sofa eller reol, som gør det svært eller vanskeligt at åbne? Det sidehængte vindue gør, at du nemt kan nå det lille håndtag; du skal blot dreje den for at åbne vinduet. Det gør sidehængte vinduer til det perfekte valg til steder, der kan være svære at få adgang til.

Faktisk vælger mange stadig at bruge sidehængte vinduer over køkkenborde og lignende, selv om de bruger en anden vinduesmodel andre steder i huset.

Sidehængte vinduer er yderst velegnede til blandt andet seniorer eller personer med begrænset styrke. Almindelige vinduer kan være tunge at skubbe, når du skal åbne dem, hvis der er meget vind - og det er ikke noget, du har lyst til at blive udsat for hver gang.

Dit valg af sidehængt vindue afhænger af din boligstil

 

Når du renoverer eller tilføjer nye vinduer til din bolig, får du som regel de bedste resultater ved at forblive tro mod stilen i dit hus. Det betyder, at du kan tage et kig på den type vinduer, der allerede er i din bolig, og sammenligne dem med lignende huse.

Du kan købe nye sidehængte vinduer i flere forskellige størrelser, men dog kun med én rude per fag. Det giver dine sidehængte vinduer et mere moderne udtryk, der kan bruges til alt fra landejendomme til bylejligheder.

Vælg vinduer, der er indbrudshæmmende

 

Hvis du overvejer at udskifte vinduer og døre i dit hjem, kan du se på, hvad der vil give dig og din familie størst ro i sindet. Når du vælger vinduer fra VELFAC, får du altid testede og indbrudshæmmende løsninger, der er designet til at gøre det svært for tyven. Du kan læse mere om sikring af vinduer og døre her.

Med VELFAC Ribo eller VELFAC Classic får du tillige som standardløsning en sikringspakke med i købet, som indeholder:

  • Forstærkede hængsler og kolver
  • Sikkerhedsslutblik
  • Sikkerhedslimede ruder
  • Paskvilsystem med tre lukkepunkter

VELFAC tilbyder kun skræddersyede løsninger

 

Hos VELFAC har du mulighed for at finde de vinduer og døre, der passer til din bolig, og vi skræddersyer hvert et vindue og hver en dør. Vi arbejder ikke med standardstørrelser og har ikke vinduer og døre på lager. Du får til gengæld en løsning, der er præcis det, du ønsker og har brug for.

Vinduer på mål er det, der er med til at gøre din bolig unik og give dig helt nye muligheder for, hvad du vil opnå med din bolig. Det drejer sig både om design og farvevalg, samt hvilke åbningsfunktioner vinduerne skal have.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.