Sidestyrede vinduer letter rengøringen

Sidestyrede vinduer letter rengøringen

Er der steder i din bolig, hvor der er særlig behov for smalle vinduer, kan du med fordel vælge sidestyrede vinduer for eksempel på førstesalen. I filmen herunder kan du se, hvor nemt det er at pudse vinduerne indefra, når du vælger sidestyrede vinduer.

Vinduer på førstesalen eller lidt oppe i højden kan være svære at pudse, hvis du gerne vil være fri for at balancere på en stige. Det behøver du ikke tænke på med et sidestyret vindue. Her får du nemlig masser af mulighed for at lukke frisk luft ind og samtidig kunne pudse vinduet indefra.

 

Har du sidehængte vinduer i andre dele af huset, passer et sidestyret vindue desuden helt perfekt i facadeudtrykket. De ligner nemlig hinanden til forveksling.

 

 

Få råd og vejledning til valget af vinduer

At vælge nye vinduer kan være en stor beslutning, og derfor kan det være godt at rådføre sig med eksperter, så du er sikker på at træffe de helt rigtige valg. Kontakt en VELFAC privatrådgiver eller kig ind forbi vores udstillinger i Horsens eller Rødovre, hvor vi står klar til at vise dig mulighederne og hjælpe dig godt på vej.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Se andre åbnefunktioner

Sidehængt vindue
Topstyret vindue
Topvende vindue

Tjekliste: Det skal du overveje, når du vælger vinduer

Når du skal have nye vinduer og døre til dit hjem, er der en lang række ting, du skal tage stilling til for at få lige det, du har brug for. Med denne tjekliste får du et overblik over, hvad du skal overveje, når du skal have nye vinduer.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.