Sidestyrede vinduer letter rengøringen

Sidestyrede vinduer letter rengøringen

Er der steder i din bolig, hvor der er særlig behov for smalle vinduer, kan du med fordel vælge sidestyrede vinduer for eksempel på førstesalen. I filmen herunder kan du se, hvor nemt det er at pudse vinduerne indefra, når du vælger sidestyrede vinduer.

Vinduer på førstesalen eller lidt oppe i højden kan være svære at pudse, hvis du gerne vil være fri for at balancere på en stige. Det behøver du ikke tænke på med et sidestyret vindue. Her får du nemlig masser af mulighed for at lukke frisk luft ind og samtidig kunne pudse vinduet indefra.

 

Har du sidehængte vinduer i andre dele af huset, passer et sidestyret vindue desuden helt perfekt i facadeudtrykket. De ligner nemlig hinanden til forveksling.

 

 

Få råd og vejledning til valget af vinduer

At vælge nye vinduer kan være en stor beslutning, og derfor kan det være godt at rådføre sig med eksperter, så du er sikker på at træffe de helt rigtige valg. Kontakt en VELFAC privatrådgiver eller kig ind forbi vores udstillinger i Horsens eller Rødovre, hvor vi står klar til at vise dig mulighederne og hjælpe dig godt på vej.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Se andre åbnefunktioner

Sidehængt vindue
Topstyret vindue
Topvende vindue

Tjekliste: Det skal du overveje, når du vælger vinduer

Når du skal have nye vinduer og døre til dit hjem, er der en lang række ting, du skal tage stilling til for at få lige det, du har brug for. Med denne tjekliste får du et overblik over, hvad du skal overveje, når du skal have nye vinduer.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

Skræddersyede vinduer til din boligstil

 

Din boligs byggestil har en vis indflydelse, når du skal finde nye vinduer, der passer til dit hus. Moderne byggestile har ofte brug for stramme og enkle linjer, mens mere romantiske boligstile skal understreges af mere klassiske vinduer med et originalt og autentisk udtryk. Vi tilbyder sidestyrede vinduer i flere forskellige stilarter, så du kan være sikker på at få et sidestyret vindue, der også passer sammen med din boligs byggestil.

 

Hos VELFAC tilbyder vi vinduer og døre, der er skræddersyet til netop din bolig. Vi er ikke afhængige af standardstørrelser eller lagerfører færdige produkter på vores hylder. I stedet fremstiller vi hver enkelt vindue til at opfylde dine præcise behov.

 

Skræddersyede vinduer giver dig de bedste forudsætninger for at gøre din bolig helt unik. Dette inkluderer at vælge det design og de farver, der fungerer bedst for dig, samt at beslutte åbnefunktionerne for dine nye vinduer. Lad VELFAC hjælpe med at gøre din drømmebolig til virkelighed.

Hvad er forskellen på sidestyrede - og sidehængte vinduer?

 

Sidestyrede vinduer er tæt forbundet med det sidehængte vindue. Begge vinduestyper åbner horisontalt - dog har karmen ved det sidestyrede vindue skjulte hængsler, hvilket gør det sidehængte vindue visuelt anderledes på grund af dets synlige hængsler.

 

På et sidestyret vindue giver beslaget dig mulighed for at åbne vinduet omkring 90 grader. Sidehængte vinduer kan også åbnes 90 grader. Men forskellen er, at ydersiden af det sidestyrede vindue kan pudses indefra på grund af mellemrummet mellem karmen og rammen, hvilket ikke er muligt med et sidehængt vindue.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.