Topvendevinduer letter vinduespudsningen indefra

Topvendevinduer letter vinduespudsningen indefra

Vinduer, der sidder lidt højt, kan være svære at pudse udvendigt fra uden at skulle bruge en stige. Det problem er nemt løst med et topvendevindue. I filmen her kan du høre hvorfor.

Hvis du bor i et hus med flere etager eller i forskudte plan, kan der være langt op til de øverste vinduer. Det kan give udfordringer, når du skal pudse dem.

 

Ved at vælge den rigtige åbnefunktion til dine vinduer kommer du nemt denne udfordring til livs. Med et topvendevindue får du nemlig mulighed for at vende vinduet, så du kan pudse den udvendige side indefra. Det gør vinduet meget anvendeligt, hvis det sidder et sted, der er svært tilgængeligt udefra.

 

 

Tænk på sikkerheden

For at holde styr på sikkerheden, når man åbner et topvendevindue, leverer vi altid denne type vinduer med monteret åbningsbegrænser. Det er naturligvis for at sikre, at vinduet ikke uhensigtsmæssigt vender rundt.

 

Det er dog ikke kun på topvendevinduer, du har mulighed for ekstra sikring. Vi tilbyder masser af tilbehør til dine vinduer, så du holder små børn inde og ubudne gæster ude.

 

Kontakt en VELFAC privatrådgiver eller besøg os i vores udstilling, så hjælper vi dig på vej med lige nøjagtig de vinduer og det tilbehør, du har brug for, så alle i familien får glæde af det.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Se andre åbnefunktioner

Sidehængt vindue
Sidestyret vindue
Topstyret vindue

Tjekliste: Det skal du overveje, når du vælger vinduer

Når du skal have nye vinduer og døre til dit hjem, er der en lang række ting, du skal tage stilling til for at få lige det, du har brug for. Med denne tjekliste får du et overblik over, hvad du skal overveje, når du skal have nye vinduer.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

Topvendevinduer til din boligstil

 

Ved udvælgelsen af dine nye topvendevinduer har din boligs byggestil stor betydning. Moderne huses krav til slanke, enkle linjer adskiller sig fra de romantiske bygningers mere klassiske udtryk. Derfor er dette både meningsfuldt og vigtigt at holde in mente, når du skal vælge dine vinduer. Hos os kan du vælge topvendevinduer i alle VELFAC vinduesserier.

 

Hos VELFAC får du adgang til topvendevinduer med et originalt og autentisk udtryk, som passer perfekt sammen med din boligs byggestil. Vi skræddersyr ikke blot selve vinduet - du har mulighed for at individualisere udførelsen, herunder farver, mønstre og åbnefunktioner. Alt kan tilpasses netop dine ønsker og behov. Vi hjælper dig gerne på vej til at fuldende drømmehuset.

Skal du vælge topstyrede vinduer eller topvendevinduer?

 

VELFAC tilbyder to forskellige typer af vinduer, der kan minde om hinanden, nemlig; topstyret vindue og topvendevinduet. Det topstyrede vindue åbnes ved at skubbe den nederste del af vinduet ud og opad, mens den øverste del af vinduet forbliver holdt ind mod væggen.

 

Et topvendevindue åbner med en anden funktion; her bevæger den øverste del sig med nedad, i takt med at den nederste del skubbes ud og opad; på den måde kan du rotere vinduet helt rundt, så vinduet nemmere kan pudses indefra. Det giver især god mening, hvis du bor i en etageejendom, eller hvis du skal have monteret vinduer højere oppe end stueniveau på din bolig. Dette overflødiggør nemlig behovet for, at du skal stå på en stige for at pudse vinduerne.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.