Topvendevinduer letter vinduespudsningen indefra

Topvendevinduer letter vinduespudsningen indefra

Vinduer, der sidder lidt højt, kan være svære at pudse udvendigt fra uden at skulle bruge en stige. Det problem er nemt løst med et topvendevindue. I filmen her kan du høre hvorfor.

Hvis du bor i et hus med flere etager eller i forskudte plan, kan der være langt op til de øverste vinduer. Det kan give udfordringer, når du skal pudse dem.

 

Ved at vælge den rigtige åbnefunktion til dine vinduer kommer du nemt denne udfordring til livs. Med et topvendevindue får du nemlig mulighed for at vende vinduet, så du kan pudse den udvendige side indefra. Det gør vinduet meget anvendeligt, hvis det sidder et sted, der er svært tilgængeligt udefra.

 

 

Tænk på sikkerheden

For at holde styr på sikkerheden, når man åbner et topvendevindue, leverer vi altid denne type vinduer med monteret åbningsbegrænser. Det er naturligvis for at sikre, at vinduet ikke uhensigtsmæssigt vender rundt.

 

Det er dog ikke kun på topvendevinduer, du har mulighed for ekstra sikring. Vi tilbyder masser af tilbehør til dine vinduer, så du holder små børn inde og ubudne gæster ude.

 

Kontakt en VELFAC privatrådgiver eller besøg os i vores udstilling, så hjælper vi dig på vej med lige nøjagtig de vinduer og det tilbehør, du har brug for, så alle i familien får glæde af det.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Se andre åbnefunktioner

Sidehængt vindue
Sidestyret vindue
Topstyret vindue

Tjekliste: Det skal du overveje, når du vælger vinduer

Når du skal have nye vinduer og døre til dit hjem, er der en lang række ting, du skal tage stilling til for at få lige det, du har brug for. Med denne tjekliste får du et overblik over, hvad du skal overveje, når du skal have nye vinduer.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.