Topstyret vindue

Topstyret vindue

Luk mere lys og luft ind i din bolig med et topstyret vindue. Her får du mulighed for at åbne godt op og få et vindue, der passer godt ind i de fleste boliger. I filmen her fortælles om fordelene ved et topstyret vindue.

Når du vælger et topstyret vindue, har du mulighed for at få et lidt bredere vindue, da grebet sidder i midten, og du skubber vinduet udad. Det gør også, at du får gode ventilationsmuligheder på grund af den måde, vinduet åbner på.

 

Med topstyrede vinduer har du desuden mulighed for at have vinduet stående åbent i regnvejr uden, at det regner ind. Det gør det nemt for dig at lufte ud, så din bolig holdes ren og sund, og det beskytter vindueskarmen mod fugt.

 

 

Vælg vinduer efter boligstilen

Uanset om du går efter et vindue i moderne stil, i den mere traditionelle stil eller den klassiske stil, har du masser af muligheder for at vælge et VELFAC vindue, der rammer stilen på din bolig. Mulighederne er mange med vores forskellige typer af vinduer. Vi tilbyder nemlig mange flere vinduesvarianter end et topstyret vindue. Se vores forskellige vinduesserier.

 

Du har også mulighed for at få rådgivning i vores udstillinger, hvor vi står klar til at vise dig mulighederne og hjælpe dig godt på vej. Vi har udstilling af vores vinduer i begge ender af landet, henholdsvis Rødovre og Horsens. Du kan booke et rådgivningsmøde i udstillingerne online, så du er sikret, at vi har god tid til at vejlede dig.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Se andre åbnefunktioner

Sidehængt vindue
Sidestyret vindue
Topvende vindue

Tjekliste: Det skal du overveje, når du vælger vinduer

Når du skal have nye vinduer og døre til dit hjem, er der en lang række ting, du skal tage stilling til for at få lige det, du har brug for. Med denne tjekliste får du et overblik over, hvad du skal overveje, når du skal have nye vinduer.

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

 

Topstyret vindue

 

Et topstyret vindue passer ind i de fleste hjem på tværs af boligtyper og stilarter. Det skyldes vinduets enkelthed og den store vinduesflade, der skaber lys inde i hjemmet og udsyn til livet udenfor. Et topstyret vindue har desuden en simpel åbne- og lukkefunktion, som gør det let at betjene, så du hurtigt kan åbne og lukke vinduet efter ønske. Det har ikke en masse lag, haspe, låse eller andet, som besværliggør den daglige brug.

Et topstyret vindue er altså enkelt både hvad angår stil, design og betjening, samtidig med at det er yderst funktionelt.

Topstyring eller topvending?

 

Udover det populære topstyrede vindue, som du finder på denne side, tilbyder VELFAC også de såkaldte topvendevinduer. Umiddelbart minder et topvendevindue om det topstyrede vindue, fordi de begge åbnes i bunden, således at den nederste del af vinduet skubbes ud og opad, mens den øverste del af vinduet forbliver holdt ind mod væggen.

Der er dog den afgørende forskel mellem et topstyret vindue og et topvendevindue, at den øverste del af et topvendevindue bevæger sig med nedad i takt med, at den nederste del af vinduet bevæger sig ud og opad. På den måde kan vinduet åbnes så meget op, at vinduet roterer, indtil det vender omvendt. Det gør rengøringen af vinduets yderside helt utroligt nem.

Det giver særligt god mening at vælge et vindue med topvending, hvis du bor i etagebyggeri, ja endda så snart vinduet skal monteres højere oppe end i stueplan. Det højner sikkerheden ved vinduespudsning, da topvendevinduet overflødiggør stiger med mere. Du kan se mere om vores topvendevinduer her.
 

Vinduer til alle boligtyper - også til din

 

Uanset om du ønsker dig et topstyret vindue eller et topvendevindue, kan du med sikkerhed finde de rette vinduer til netop dine behov. Døjer du med støjgener i hjemmet, og drømmer du om vinduer, der kan reducere støjen? Er din bolig mørk, og ønsker du dig vinduer, som giver mere lys indendørs? Eller vil du forbedre indeklimaet? Ligegyldigt hvad dit behov er, kan VELFAC levere.

 

Én ting er praktikalitet og funktionalitet; noget andet er æstetik og personlig smag. Det er naturligvis også vigtigt, at dine nye vinduer rent æstetisk passer ind i dit hjem og din boligs stil. Derfor tilbyder vi vinduer i mange forskellige stilarter, som passer til forskellige boliger i forskellige stilarter. Vi tilbyder vinduer til alle boligtyper og laver både moderne vinduer, klassiske vinduer og traditionelle vinduer, så her er vinduer til enhver type bolig uanset stilen.

Ligegyldigt om du leder efter et moderne, topstyret vindue i et minimalistisk design, eller noget helt andet, kan vi hjælpe med at gøre vinduerne til virkelighed. Her kan du finde inspiration til, hvilke typer vinduer, du skal vælge, afhængigt af hvilken type bolig, du har.

Speciallavede vinduer

 

Har din bolig nogle helt særlige dimensioner, vinkler, former eller andet, som har betydning for dine vinduer? Så kan vi speciallave vinduer efter din boligs nøjagtige mål. Faktisk laver vi kun vinduer på mål. Når du vælger VELFAC vinduer, kan vi tilbyde, at en VELFAC VinduesMester laver en gratis opmåling, så du er helt sikker på, at dine nye vinduer passer perfekt til dit hjem.

 

Uanset om du leder efter et topstyret vindue på mål eller vinduer i en særlig facon, eksempelvis hjørnevinduer eller buede vinduer, kan vi hjælpe. Vi tilbyder alt fra gavlvinduer til kældervinduer. Se mere om specialvinduer her, og få en skræddersyet løsning til din bolig.


Er du i tvivl om, hvilke VELFAC vinduer du skal vælge, kan du altid få rådgivning hos os. Du kan også lade dig inspirere af de løsninger, som andre har valgt. Her har vi samlet nogle eksempler på hvad andre har valgt til deres forskellige boliger.

 

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.