image

Topstyret vindue

Luk mere lys og luft ind i din bolig med et topstyret vindue. Her får du mulighed for at åbne godt op og få et vindue, der passer godt ind i de fleste boliger. I filmen her fortælles om fordelene ved et topstyret vindue.

Når du vælger et topstyret vindue, har du mulighed for at få et lidt bredere vindue, da grebet sidder i midten, og du skubber vinduet udad. Det gør også, at du får gode ventilationsmuligheder på grund af den måde, vinduet åbner på.

 

Med topstyrede vinduer har du desuden mulighed for at have vinduet stående åbent i regnvejr uden, at det regner ind.

 

 

Vælg vinduer efter boligstilen

Uanset om du går efter den moderne, mere traditionelle eller den klassiske stil, har du masser af muligheder for at vælge et VELFAC vindue, der rammer stilen på din bolig. Mulighederne er mange med vores forskellige typer af vinduer. Se vores forskellige vinduesserier.

 

Du har også mulighed for at få rådgivning i vores udstillinger, hvor vi står klar til at vise dig mulighederne og hjælpe dig godt på vej.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Se andre åbnefunktioner

image
Sidehængt vindue
image
Sidestyret vindue
image
Topvende vindue
image

Tjekliste: Det skal du overveje, når du vælger vinduer

Når du skal have nye vinduer og døre til dit hjem, er der en lang række ting, du skal tage stilling til for at få lige det, du har brug for. Med denne tjekliste får du et overblik over, hvad du skal overveje, når du skal have nye vinduer.

 

image

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.