Autentiske trævinduer

Autentiske trævinduer

Vinduer i træ er smukke og traditionelt anvendt i boliger fra 60'erne, 70'erne og 80'erne. Med VELFAC Ribo kan du nemt skifte vinduer og bibeholde stilen.

Når du vælger vinduer i træ fra VELFAC, får du masser af fordele med i købet. Det er oplagt at vælge trævinduer fra vores produktserie VELFAC Ribo, hvis du for eksempel kun ønsker at skifte enkelte vinduer i din bolig. VELFAC Ribo passer traditionelt set til en række af forskellige boligtyper og parceller fra 60’erne til 80’erne. Til mere klassiske boligtyper findes også trævinduer i VELFAC Classic.

 

Du får vinduer i smuk finish og høj kvalitet. Energimæssigt får du et 3-lags, A-mærket vindue, hvad enten du vælger VELFAC Ribo eller Classic vinduer i træ. Du kan også vælge en 2-lags rude til fx fritidshuset. Læs mere om valg af ruder her.

 

Det bedste er, at vi producerer alle typer trævinduer på mål, dvs. skræddersyet til din bolig.

 

 

 

Vinduer i træ - et sikkert valg

Du kan føle dig tryg, når du vælger VELFAC trævinduer. Alle vores vinduer i træ gennemgår et omfattende testprogram, som indebærer test i forhold til vind, vejr, indbrud og holdbarhed. Se mere om vores testprogram.

 

Du får en sikkerhedspakke med, når du vælger VELFAC Ribo og Classic vinduer. Disse vinduer har en stærk konstruktion med blandt andet sikkerhedsslutblik, hærdede hængsler og punktlimede ruder, der er med til at holde ubudne gæster ude. Så kan du føle dig tryg – også når du ikke er hjemme.

 

Du kan i øvrigt også få VELFAC Ribo og VELFAC Classic vinduer i træ/alu med samme udtryk og samme muligheder for at sammensætte den helt rette løsning til dig og din bolig. Forskellen er blot at med aluminium på ydersiden, er vinduet i langt højere grad vedligeholdelsesfrit, og du slipper dermed for at male.

 

Vidste du?

At VELFAC anvender FSC-certificeret træ i vores produkter, og dermed kan garantere, at det træ, der indgår i vores produktion, stammer fra bæredygtigt dyrkede skovområder? Læs mere om FSC

 

Se eksempler på boliger med VELFAC trævinduer

 

 

 

Sådan vedligeholder du trævinduer

Få tips til at vedligeholde trævinduer i vores artikel 3 trin til at male trævinduer

Anbefalede vinduer i træ

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.

 

Leg med farver og vinduestyper

Se hvordan forskellige døre og vinduer gør sig på forskellige boligtyper og få inspiration til, hvordan din egen bolig kunne se ud og hvilke farver, der passer bedst.

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Kom helt tæt på produkterne

I vores udstillinger kan du få alle detaljerne med.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.