Autentiske trævinduer

Autentiske trævinduer

Vinduer i træ er smukke og traditionelt anvendt i boliger fra 60'erne, 70'erne og 80'erne. Med VELFAC Ribo kan du nemt skifte vinduer og bibeholde stilen.

Når du vælger vinduer i træ fra VELFAC, får du masser af fordele med i købet. Det er oplagt at vælge trævinduer fra vores produktserie VELFAC Ribo, hvis du for eksempel kun ønsker at skifte enkelte vinduer i din bolig. VELFAC Ribo passer traditionelt set til en række af forskellige boligtyper og parceller fra 60’erne til 80’erne. Til mere klassiske boligtyper findes også trævinduer i VELFAC Classic.

 

Du får vinduer i smuk finish og høj kvalitet. Energimæssigt får du et 3-lags, A-mærket vindue, hvad enten du vælger VELFAC Ribo eller Classic vinduer i træ. Du kan også vælge en 2-lags rude til fx fritidshuset. Læs mere om valg af ruder her.

 

Det bedste er, at vi producerer alle typer trævinduer på mål, dvs. skræddersyet til din bolig.

 

 

 

Vinduer i træ - et sikkert valg

Du kan føle dig tryg, når du vælger VELFAC trævinduer. Alle vores vinduer i træ gennemgår et omfattende testprogram, som indebærer test i forhold til vind, vejr, indbrud og holdbarhed. Se mere om vores testprogram.

 

Du får en sikkerhedspakke med, når du vælger VELFAC Ribo og Classic vinduer. Disse vinduer har en stærk konstruktion med blandt andet sikkerhedsslutblik, hærdede hængsler og punktlimede ruder, der er med til at holde ubudne gæster ude. Så kan du føle dig tryg – også når du ikke er hjemme.

 

Du kan i øvrigt også få VELFAC Ribo og VELFAC Classic vinduer i træ/alu med samme udtryk og samme muligheder for at sammensætte den helt rette løsning til dig og din bolig. Forskellen er blot at med aluminium på ydersiden, er vinduet i langt højere grad vedligeholdelsesfrit, og du slipper dermed for at male.

 

Vidste du?

At VELFAC anvender FSC-certificeret træ i vores produkter, og dermed kan garantere, at det træ, der indgår i vores produktion, stammer fra ansvarligt drevne skove? Læs mere om FSC

 

Se eksempler på boliger med VELFAC trævinduer

 

 

 

Sådan vedligeholder du trævinduer

Få tips til at vedligeholde trævinduer i vores artikel 3 trin til at male trævinduer

Anbefalede vinduer i træ

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre i den stil, der passer til boligen.

 

Leg med farver og vinduestyper

Se hvordan forskellige døre og vinduer gør sig på forskellige boligtyper og få inspiration til, hvordan din egen bolig kunne se ud og hvilke farver, der passer bedst.

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Kom helt tæt på produkterne

I vores udstillinger kan du få alle detaljerne med.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

Udforsk nye trævinduer fra VELFAC

 

Trævinduer er vinduer fremstillet af træ, som er et naturligt materiale med mange gode egenskaber. Træ er stærkt, holdbart og har en god isoleringsevne, hvilket gør det velegnet til brug i vinduer. Trævinduer giver et varmt og hyggeligt udtryk i mange boliger, og de kan nemt tilpasses både moderne og mere traditionelle boliger.

 

Trævinduer er et alsidigt valg til ethvert hjem - fra traditionelle danske murstenshuse til moderne nybyg. Træ er et materiale, som har været brugt i mange år til at lave vinduer, så det er et materiale, der også kan tilpasses forskellige stilarter. Alle vores trævinduer er lavet efter dine specifikke mål, så de passer perfekt til dit hjem. Og du har mange muligheder for at tilpasse vinduerne efter dine specifikke ønsker. Se også vores vinduer i træ/alu.

Populære trævinduer til nybyg og renovering

 

Når du skal renovere eller overveje nye vinduer til din bolig, får du som regel de bedste resultater ved at forblive tro mod stilen i dit eksisterende hus. Det betyder, at det kan være fordelagtigt at se på, hvilken type vinduer, der allerede er i huset og sammenligne dem med andre lignende huse.

 

Du kan finde mange populære trævinduer hos VELFAC, herunder følgende eksempler: Du kan finde mange populære trævinduer hos VELFAC, herunder følgende eksempler:

 

  • Dannebrogsvinduet er en klassisk vinduesmodel, der oftest ses i brug på patriciervillaer og murermestervillaer. Det kan kendes på sin lighed med det danske dannebrogsflag.

  • Palævinduet er en klassisk type vindue, der ofte bruges i patricierhuse. Det kendetegnende ved palævinduet er dets mange sprosser, der både består af lodrette og vandrette sprosser.

  • Bondehusvinduet er en traditionel vinduesstil, der tilføjer karakter og charme til specielt ældre boliger med et mere romantisk udtryk. Det er kendetegnet ved sammensætningen af sprosser. Bondehusvinduet er en nøglekomponent til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære i dit hjem.

Vi anvender FSC®-certificeret træ til vores trævinduer

 

Vores brug af FSC-certificeret træ i produktionen af både vinduer og døre er med til at understøtte vores mål om at være gode forvaltere af miljøet. FSC er en forkortelse for Forest Stewardship Council®. Når du vælger vinduer og døre med FSC-certificering, er du med til at sikre den langsigtede sundhed i de skove, hvor træet kommer fra. FSC-certificeringen viser tilmed, at VELFAC lever op til de højeste sociale og økonomiske standarder for køb og brug af træprodukter.

Vedligeholdelse af vinduer i træ

 

Trævinduer kræver dog lidt mere vedligeholdelse end vinduer fremstillet af andre materialer. De skal males eller lakeres med jævne mellemrum for at bevare deres udseende og holdbarhed, så de kan modstå vind og vejr i det danske klima. Men ofte synes de fleste, at dette ekstra arbejde er det hele værd, da klassiske trævinduer giver et unikt og varmt udtryk. Og med den rette vedligeholdelse har vores trævinduer tilmed en lang levetid .

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.