Rundt vindue

VELFAC laver runde vinduer efter mål til din bolig

Runde vinduer kan monteres flere steder i boligen. De ses ofte i gavlen på murermestervillaer, men ses også i funkisvillaen og bungalowen. Med et rundt vindue kan du tilføje en unik atmosfære til din bolig og skabe en karakteristisk charme.

Sådan får du runde vinduer

Hos VELFAC laver vi vinduer i alverdens specielle faconer, herunder runde vinduer. Vi kan lave dem så de kan åbnes eller som faste elementer, der ikke kan åbnes. Det kommer helt an på dine ønsker. 

 

VELFAC vinduer og døre laves altid efter mål til din bolig. Vi anbefaler at du bestiller en gratis opmåling hos en VELFAC VinduesMester. VinduesMesteren kommer på besøg hos dig og hjælper dig med at bestille og monteret dit runde vindue. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du ønsker hjælp.

 

Skræddersyede løsninger til runde vinduer

 

Hos VELFAC tilbyder vi dig muligheden for at vælge vinduer og døre, der komplementerer din bolig, og vi skræddersyr alle vinduer og døre til dine specifikke behov. Vi opererer ikke med standarddimensioner og har ikke færdigproducerede vinduer og døre klar på lager. Til gengæld kan du forvente en løsning, der er skabt nøjagtigt til din bolig og efter dine ønsker.

 

Vinduer fremstillet efter dine specifikationer bidrager til at gøre dit hjem enestående og giver dig nye muligheder i forhold til det, du ønsker at opnå med din bolig. Dette gælder både for valg af design og farve, samt hvilke åbningsfunktioner vinduerne skal besidde.

Hvilken VELFAC serie er du interesseret i?

 

VELFAC 200 er et unikt designvindue med slanke profiler. Denne vinduesserie er kendt for sit tidløse design og strømlinede linjer. Serien omfatter vinduer i træ/alu med et sofistikeret design, der passer perfekt til både nybyggeri og renoveringsprojekter.

 

VELFAC Classic er det oplagte valg, hvis du ønsker en mere autentisk og klassisk stil. Her kombineres nutidens isoleringskrav med de originale egenskaber ved vinduer, som de var for to århundreder siden. VELFAC Classic træ/alu er et typisk klassisk vindue lavet af vedligeholdelsesvenlige materialer. Serien inkluderer også vinduer i rent træ og er rig på detaljer som kitfals, kvartstafprofilering og beslagserie i autentisk design.

 

VELFAC Ribo træ/alu er et simpelt og praktisk vinduesvalg til nybyggeri og er også oplagt til modernisering af boliger fra 1960-1980. VELFAC Ribo træ/alu inkluderer vinduer, der er bygget med en klassisk karm-ramme struktur.

Få professionel hjælp fra en VELFAC VinduesMester

 

En VELFAC VinduesMester er din pålidelige partner i dit vinduesprojekt. Du er i sikre hænder, når VELFAC vinduer installeres af en ekspert. Ønsker du at lære mere om, hvem en VELFAC VinduesMester er, og hvorfor han er et fornuftigt valg?

 

En investering i nye vinduer og døre er en stor beslutning. Og derfor skal du vide dig sikker på valget af den rette løsning, men også være overbevist om, at vinduer og døre bliver monteret korrekt. VELFAC VinduesMesteren laver løsningen i samarbejde med dig. Hele processen håndteres af en professionel, og din eneste opgave er at se frem til det endelige resultat.

Op til 10 års garanti og professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.