Det føles som et helt nyt hus

Det føles som et helt nyt hus

I Nordvestsjælland, syd for Holbæk, ligger den lille stationsby Vipperød, og her bor ejendomsmægler Lasse Mathiassen med sin kæreste og søn. Familien flyttede for tre år siden til byen i et klassisk parcelhus fra 70’erne. Huset havde haft de samme ejere i 38 år og trængte til en opdatering.

Blandt andet stod det hurtigt klart, at nye døre og vinduer var et must, dels for at opdatere funktionalitet og energiforbrug, dels for at husets stil passede bedre til de nye, unge beboere.

 

 

Det skal bare spille

Som ejendomsmægler åbner Lasse Mathiassen rigtig mange vinduer og døre, og han kender derfor om nogen til værdien af, at det bare fungerer.

 

”Der er ikke noget mere irriterende end at bokse med dårlige døre og vinduer – det har en kæmpestor betydning, at den del spiller. Da vi overtog huset var alle døre og vinduer de oprindelige – de så slidte ud, og det trak ind, så alt skulle skiftes,” fortæller Lasse Mathiassen.

 

Familien søgte inspiration på nettet og faldt hurtigt for VELFAC billedgalleri med lignende boliger, der gjorde det nemt at få en fornemmelse af, hvordan nye vinduer og døre ville se ud i deres hus.

 

 

VinduesMesteren med fra start

Lasse Mathiassen fik via VELFAC kontakt til den lokale VinduesMester Thomas W. Næsby fra Holbæk Tømrerservice. ”Thomas har været med os i hele processen, som har kørt upåklageligt – fra opstart til betaling, levering og montering. Han er utrolig dygtig, prisfast, loyal, mødestabil – og så har han altid tid til at vejlede.”

 

”Det var fx Thomas, der anbefalede os en VELFAC Ribo hoveddør med matteret glas. Den var vi måske ikke faldet over selv, men vi er simpelthen så glade for den og det lys, der kommer ind.

 

Det samme gælder vores valg af vinduer og terrassedør fra serien VELFAC 200, som har en enkel ramme uden sprosser og dermed tilfører rummene masser af lys,” siger Lasse Mathiassen.

 

 

Galleri: Huset før renovering

 

 

Galleri: Huset efter renovering

 

Luft og sikkerhed

Qua de nye vinduer og døre med friskluftventiler har husets indeklima også fået en gevaldig opdatering. ”Vores nye vinduer og døre har på alle måder gjort vores hverdag nemmere. I dag er der, pga. de nye vinduer med friskluftventiler, et godt indeklima i hele huset.

 

Derudover er sikkerheden også forbedret. Alle vinduer og døre er indbrudshæmmende, og det er trygt at vide, at man ikke bare nemt bryder ind,” siger Lasse Mathiassen.

 

 

Nyt look, ny værdi

Den lille familie i Vipperød føler, at de har fået et helt nyt hus ved at skifte vinduer og døre. ”Det er gået fra at være en ret ordinær 70’er parcel til at være et hus, man lægger mærke til. Det har simpelthen skiftet både alder og karakter,” siger Lasse Mathiassen.

 

Det ses også på værdien af huset, som er steget markant. ”Det, vi investerede i at skifte vinduer og døre, blev hurtigt tjent hjem, da vi så, hvad huset steg i værdi.”

 

”Vi er super glade for resultatet, og den dag, vi skal sælge og købe nyt, kommer VELFAC helt sikkert også til at sætte vinduer i vores næste hjem,” slutter Lasse Mathiassen.

 

 

 

Få professionel hjælp

Få besøg af en VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til netop dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

Relaterede vinduer og døre

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle profiler.

 

VELFAC 200 er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og en smal ramme øger lysindfaldet. Vinduerne passer godt til moderne dansk byggeri.

 

VELFAC 200 terrassedør i moderne stil

Terrassedøren i VELFAC 200 er kendt for sine smalle profiler og af samme grund borger serien for tidløst design og stramme linjer. Terrassedørens hængsler er skjulte, ligesom det er på VELFAC 200 vinduer og skydedøre. Den slanke ramme og de tilbagelagte fuger giver terrassedøren et helt særligt udtryk, hvor rammen nærmest svæver i facaden.

 

VELFAC 200 dobbelt terrassedør i moderne stil

Med den dobbeltfløjede terrassedør i VELFAC 200 serien er der rig mulighed for at få mere dagslys i hverdagen. Det er nemlig bevist, at dagslys øger din livskvalitet. Så med denne terrassedør kan du lukke mest mulig naturligt lys ind i din bolig. Samtidig får din bolig et minimalistisk udtryk, og terrassedøren i materialerne træ/alu kræver kun minimal vedligeholdelse.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

Tryghedsguide - Tryg i dit hjem

Der er en række ting, du selv kan gøre for at minimere risikoen for indbrud i dit hjem. Læs om dem i vores tryghedsguide og få andre tips og tricks til at holde ubudne gæster ude.

 

*Vær opmærksom på, at download kræver tilmelding til VELFAC nyhedsbrev.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.