Termovinduer

Få optimal isoleringsevne med VELFAC termovinduer

Vores vinduer og døre er designet og produceret med fokus på energieffektivitet, og vi sørger for at overholde alle gældende regler i Bygningsreglementet. På den måde kan du være sikker på, at du får en løsning, der er både energieffektiv og mest mulig miljøvenlig.

Fordele ved termoruder med lavenergiglas

Selvom der er øget fokus på miljø og indeklima, er vi hos VELFAC glade for at kunne sige, at vores vinduer er lavenergivinduer. Vi har nemlig altid haft en ambition om at levere vinduer af høj kvalitet, samtidig med at vi tænker på miljøet og energiforbruget.


Med vores lavenergiglas opnår du en optimal isoleringsevne, hvilket ikke kun hjælper på energiforbruget, men også giver dig en behagelig temperatur indenfor. Samtidig er vores glas med til at give en naturlig belysning i rummet, så du kan nyde solens stråler uden at skulle bekymre dig om energitabet.

Oplev VELFAC vinduer med termoruder

VELFAC ruder er lavenergiruder, der skaber et behageligt og lyst indendørs miljø. Ruderne giver en så neutral farvegengivelse af den omkringliggende natur som muligt.


Ved at vælge VELFAC energiruder kan du opnå lavere varmeomkostninger og samtidig forbedre indeklimaet ved at reducere kuldenedfald. VELFAC vinduet har et afstandsprofil med varm kant, og mellemrummet mellem glassene er fyldt med argon, som er en luftart, der giver bedre isolering end almindelig luft.

Antallet af glaslag i vinduet har betydning for varmeforbrug og indeklima. I dag er kun vinduer med energimærke A godkendt til helårsboligen for at sikre minimalt varmespild. Du kan dog stadig vælge B-mærkede ruder til sommerhus og uopvarmede bygninger.


Som standard får du lavenergiruder i dit VELFAC vindue uanset hvilken vinduesserie, du vælger. Nedenfor kan du gå på opdagelse i vores vinduesserier, der spænder fra moderne vinduer med smalle rammer, til klassiske vinduer med sprosser og gennemførte detaljer. 

 

Alle VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

 

 

breaker

 

 

Termoruder egner sig til enhver boligtype

 

Termovinduer er velegnede til alle typer af boliger. Du kan finde lavenergivinduer, der passer til enhver boligstil. Vi fremstiller termovinduer til alle typer vinduer og døre. Derfor kan du finde lavenergivinduer og døre, der passer perfekt til både ældre bindingsværkshuse og nybyggeri.

 

Hvis dine nuværende vinduer er gamle, vil udskiftningen til nye vinduer forbedre din boligs isoleringsevne. Ved at vælge termovinduer kan du opnå en betydelig besparelse på varmeregningen. Du kan læse mere om vinduer til din boligtype her.

Få skræddersyede termovinduer til din bolig

 

Hvis din bolig har brug for nye vinduer, så kan VELFAC levere vinduer i præcis de mål, som passer til din bolig. Vi tilbyder nemlig udelukkende vinduer og døre i specialmål, da ingen boliger er ens, og samtidig kan du få den løsning, der bedst passer til dine behov. Det er vigtigt at få de helt rette vinduer og døre, når du skal udskifte dem i din bolig, uanset om du skifter dem én til én, eller om du ønsker en ny løsning som eksempelvis større vinduespartier i forbindelse med en renovering.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.