360° rådgivning & optimering

Professionel hjælp til hele dit projekt

I VELFAC vil vi sætte vores præg på blandt andet arkitektur, bæredygtigt byggeri og indeklimaet. Vi er garant for en professionel dialog, proaktivitet og kompetent sparring i alle dele af processen omkring projektering med vinduer.

Kontakt VELFAC projektrådgivning

Send os en forespørgsel via vores kontaktformular eller tag direkte kontakt til en rådgiver. Vi glæder os til at høre om dit projekt.

 

En stærk partner i ryggen

Du står stærkt, når du vælger VELFAC til dit byggeri. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen og en bundsolid ejer, der sikrer, vi også er her de næste 50 år.

360 graders rådgivning

Vi har en holdning til dit projekt. Derfor stiller vi spørgsmål og rådgiver 360 grader rundt om projektet. Det gør vi for at sikre, at den specificerede løsning er den helt rette, både i forhold til specifikations- og budgetkrav. Vi tager ansvar og fortæller, hvor du skal være opmærksom, fordi vi sætter en ære i at rådgive dig bedst muligt.

 

Vi værdsætter æstetiske vinduesløsninger, hvor design møder funktion og krav på ypperste vis. Vi rådgiver dig igennem projekteringen fra start til slut, og er gearet til både større eller mindre projekter.

 

Vi udfordrer specifikationsmaterialet, hvis der er tegnet løsninger, der senere vil skabe udfordringer i byggeriet. På samme måde er vi heller ikke blege for at sige nej, hvis vores produktløsning ikke matcher projektet optimalt, eller hvis vinduesløsninger kommer til at udgøre en sikkerhedsrisiko. Det synes vi er troværdigt.

 

Vi rådgiver og hjælper dig gerne med argumenter og viden over for din kunde og stiller os til rådighed, hvis du ønsker det. På den måde hjælper vi med at kvalificere dit vinduesprojekt.

 

 

 

breaker

 

 

Når du projekterer med VELFAC

Du får en samarbejdspartner, der gør en dyd ud af at være proaktiv og tage ansvar, også hvis der opstår uforudsete udfordringer i løbet af projekteringen.

Optimering af hele din projekteringsproces

Hos VELFAC nedbryder vi kompleksiteten i hele din proces. Vi hjælper dig med grundig rådgivning og kender lovgivning og krav i byggeriet, som vi håndterer og omsætter til konkrete løsninger og nye muligheder. Det er det, vi mener med 360 graders professionel rådgivning - vi kommer hele vejen rundt om dit projekt.

Vi har en proaktiv tilgang til projektledelse og styring af komplekse vinduesprojekter. Vi tjekker tidsplanen og de foreskrevne vinduesløsninger i udbudsmaterialet holdt op imod budgetrammen. Vi foreslår mulige relevante alternative løsninger og tjekker design- og funktionskrav. På den måde sparer vi dig tid og optimerer løsningen fra start af, så du ikke kommer i klemme.

 

 

Vi hjælper dig med at arbejde mere effektivt. Det gør vi blandt andet i kraft af vores dygtige projektledere i projektrådgivning, som fx hjælper med at optimere selve rækkefølgen af vinduesleverancen på byggepladsen, så værdifulde arbejdsprocesser effektiviseres.

 

 

Vi er altid tilgængelige, og du vil opleve et fast team og én kontaktperson i forbindelse med dit projekt, så du oplever en ensartet proces fra gang til gang. Det giver tryghed og sikkerhed i processen.

 

 

 

Peter-Krogh.jpg

Vi gør en dyd ud af at sætte det rette hold.

 

"Hos VELFAC gør vi en dyd ud af at sætte det rette hold. Det gælder ikke kun vores salgskonsulenter, som håndterer projekterne i frontlinjen, men i den grad også vores erfarne kollegaer på kontoret. Dygtige, højtuddannede projektledere, som jeg er stolt af. Ildsjæle, der brænder for at få projekter til at lykkes. De følger nemlig tingene til dørs og projektleder fra start til slut."

 

- Christiane Henriksen, Projektsalgsdirektør VELFAC

 

Referencer: Gå på opdagelse i vores store casegalleri

Erfarne profiler

Vores rådgivere er vindueseksperter med i gennemsnit +10 års anciennitet. Her møder du solide, erfarne kræfter med et meget højt kompetenceniveau. Det er din sikkerhed for din kundes vinduesløsning.

Udvalgte VELFAC profiler

Peter-Krogh.jpg

 

Peter Krogh
Teknisk chef

 

Peter har været ansat i VELFAC siden 2000 og teknisk rådgiver siden 2012. Han jonglerer tekniske problemstillinger, lovkrav, korte deadlines og er indbegrebet af høj kvalitet. Er forandringsparat og nu også DGNB-konsulent.

 

Bo lynge.jpg

 

Bo Lynge
Projektleder

 

Bo er en kompetent herre med holdning til dit projekt. Han stiller spørgsmål, gør opmæksom og rådgiver hele vejen rundt for at sikre at den specificerede løsning er den helt rette. Mestrer lov-, specifikations- og budgetkrav.

 

 

Thomas Lundgren
Salgskonsulent

 

Thomas har fingeren på pulsen både hvad angår nybyggeri og renovering, og har stor erfaring med at drible de rette vinduesløsninger på plads til den givne arkitektur og krav. Sætter en ære i at rådgive professionelt.

 

 

Maria Vestergaard Andersen
Tilbudskoordinator


Maria er en del af vores dygtige tilbudsrådgivning. Hun tager ansvar for projektet, justerer og tilrettelægger gerne, så forskellige løsninger imødekommer kravene.

 

 

"Det er blandt andet vores medarbejderes høje kompetenceniveau og professionalisme, som du får med, når du vælger VELFAC. Samtidig dedikerer vi én projektleder per projekt, hvilket er med til at skabe stor tryghed og sikkerhed hele vejen igennem” 

 

- Christiane Henriksen, Projektsalgsdirektør VELFAC

 

Kontakt VELFAC projektrådgivning

Hos VELFAC er vi vindueseksperter. Vi ved, hvor vigtigt det er at komme hele vejen rundt om projektet. Derfor står vi klar som din professionelle sparringspartner med rådgivning og optimering af dit projekt.