Mærkningsordninger

Mærkningsordninger

Hos VELFAC opretholder vi et meget omfattende testprogram for at sikre, at vores vinduer og døre lever op til europæiske EN-standarder samt danske godkendelsesordninger på vinduesområdet.

VELFAC til Svanemærket byggeri

 

I en branche med et stigende hensyn til at bygge grønt og bæredygtigt bidrager VELFAC ved også at tilbyde vinduer og døre til Svanemærket byggeri. Så skal du arbejde med Svanemærket byggeri, har vi egnede vinduer og døre.

 

VELFAC leverer vinduer og døre til Svanemærket byggeri fra disse produktserier:

 

Produktserierne er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri. Dokumentation kan findes i databasen mod licens.

 

Med VELFAC som samarbejdspartner får du adgang til rådgivning og teknisk support baseret på ekspertviden, data og vores erfaringer med bæredygtigt byggeri. Vi hjælper dig med at sikre og dokumentere, at vinduerne bidrager positivt til byggeriets miljøaftryk i hele dets levetid. Kontakt os allerede i planlægningen og tag os med på råd fra starten af dit projekt.

 

REACH

 

REACH er en EU forordning, der har til formål at sikre, at kemikalier anvendt i EU er dokumenteret med henblik på sikkerheden for mennesker og miljø. VELFAC lever op til denne europæiske kemikalielovgivning og stiller krav til alle underleverandører, om at  overholde al relevant lovgivning angående farlige stoffer. Du skal som underleverandør derfor godkendes og underskrive vores Code of Conduct – se mere i vores DGNB-dokumentationspakker 

 

Se mere om vores certificeringer

Vil du vide mere om vores tilgang til bl.a. FSC og Dansk Indeklimamærkning, finder du alle vores certificeringer af vinduer, døre og processer lige her.

 

 

 

Bliv klar til mindre klimabelastende byggeri med VELFAC DGNB-dokumentation


Vi har gjort det nemt at bygge mindre klimabelastende med VELFAC. Fx kan du hente vores EPD'er og DGNB-dokumentation samt få hjælp til begge dele af én af vores dygtige DGNB-rådgivere i VELFAC.

 

Hent VELFAC EPD'er

Download VELFAC EPD'er

Vi tilbyder produktspecifikke EPD’er, der afspejler vores overordnede vinduessystemer, med udgangspunkt i et topstyret vindue med referencemålene 1230x1480mm. Download vores EPD'er som PDF eller LCAByg-filer.

 

VELFAC EPD brochure

I vores korte EPD brochure kan du finde mere dybdegående viden om, hvordan VELFAC produktspecifikke EPD'er er udarbejdet og skal læses.

 

Hent DGNB-materialer

DGNB dokumentationskatalog

Til DGNB-certificeringen af 'Nye bygninger og omfattende renoveringer' finder du her vores DGNB-materiale med de kriterier, der er relevante for VELFAC produktserier.

 

DGNB-Villa dokumentationskatalog

Til DGNB-certificering af privatboligen finder du her vores DGNB-materiale med de kriterier, der er relevante for VELFAC produktserier.

 

DGNB dokumentationspakker

Til brug for dokumentation ved DGNB-certificering af 'Nye bygninger og omfattende renoveringer' samt villaer har vi samlet relevant og tilgængelig produktdokumentation og certifikater gældende for hver enkelt produktserie.

 

 

"Med fokus rettet mod cirkulær bæredygtighed og design for adskillelse er VELFAC en relevant samarbejdspartner. Nemt tilgængelig dokumentation og en proaktiv tilgang til emnet er med til at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark.” 

 

- Kasper Guldager Jensen, Arkitekt og direktør hos GX

 

Kom rigtigt fra start. Få hjælp til EPD & DGNB

VELFAC kan bidrage positivt til DGNB-certificering, og vi ved, hvad vi taler om. Du er altid velkommen til at kontakte os for sparring og svar på dine spørgsmål.