Modulære facadeløsninger

Sammensæt din facade som du vil

Produktporteføljen hos VELFAC bygger i høj grad på modularitet, hvilket giver dig som arkitekt uendeligt mange muligheder for at skabe de differentierede og multifunktionelle facader, du efterspørger.
 

Se eksempler på dine kombinationsmuligheder

Herunder ser du en række projekter, hvor VELFAC vinduer og døre er sammensat på forskellig vis i et mix af forskellige åbnefunktioner, spændende sammenstillinger og vinduer i kombination med fyldinger.

 

 

breaker

 

 

 

Vær kreativ, fantasifuld, måske endda vovet

Brug vores alsidige VELFAC 200 vinduessystem til at skabe visionære vinduessammenstillinger og kreative kombinationer, der leverer både visuel effekt og innovativ funktionalitet. Tilføj måske også VELFAC fyldinger – i aluminium, emaljeglas, laminat eller cedertræ – for at give variation, skabe kontrast eller danne sammenhæng.
 
*VELFAC 200* Det originale designvindue

VELFAC 200
Det originale designvindue

Takket være det unikke, smalle rammedesign har VELFAC 200 samme udtryk uanset, om det er fast eller oplukkeligt, om det er en dør eller et vindue.

 

Denne ensartethed og de rene linjer gør det muligt at skabe imponerende og funktionelle facader i et tidløst design.

 

 

Peter-Krogh.jpg

Fleksible produkter gør det nemmere at finde løsninger, når kundens krav ændres undervejs i projektet

 

"Et byggeprojekt går sjældent lige ud af landevejen. Det oplever vi i hvert fald sjældent. Vores produkter er heldigvis fleksible og skabt til at kunne kombineres på uendeligt mange måder. Det gør det nemmere at finde løsninger, når kundens krav ændres undervejs i projektet."

 

- Jakob Petersen, National Key Account Manager, VELFAC

 

 

Få en unik facadeløsning, hvor design møder funktion


Sammensæt din facade som du vil. Produktporteføljen hos VELFAC bygger i høj grad på modularitet, der giver uendeligt mange muligheder for at skabe de differentierede og multifunktionelle facader, du efterspørger.

 

Find inspiration i vores arkitektkatalog

Arkitektkatalog

Få masser af inspiration og tekniske detaljer i det 100 sider store VELFAC arkitektkatalog.

 

 

"Det var ikke lykkedes at nå i mål med så godt et resultat, hvis ikke vi fra starten havde haft en tæt dialog om, hvordan vi fik optimeret vinduerne specifikt til projektet."

 

- Simon Strandholdt, arkitekt og partner i Archidea Arkitekter

 

Facadeløsninger uden kompromis.
Få rådgivning og sparring til dit projekt

VELFAC hjælper dig med et overblik over dine muligheder, så du får optimale forudsætninger for at indfri kravene i dit projekt - uden unødige kompromiser.