Et væld af designtilpasninger

Brug vores farver og fyldinger til at skabe unikke facadeudtryk

Med VELFAC får du en skræddersyet løsning, hvor produkterne er tilpasset dine projektbehov. På den måde er du sikker på en professionel og holdbar løsning, hvor intet er overladt til tilfældighederne.
 

Farver og overflader

Unikke designs og specialløsninger til facader har i den grad været på fremmarch i byggeriet de seneste år. Over alt i arkitekturen ses nytænkte udtryk, som får det enkelte byggeri til at stå frem i mængden. Farver, nuancer og overfladestrukturer er vigtige visuelle virkemidler på designpaletten - og med VELFAC har du mange farver og overfladestrukturer at arbejde med.

 

Vinduer med aluminium udvendigt er din garanti for et flot, langtidsholdbart og stilrent look, som samtidig kræver et minimum af vedligehold. Og så kan de tilpasses dine ønsker i et utal af overflader og farver.

Udvalgte farvemuligheder


Herunder ser du nogle eksempler på de farvemuligheder, du kan vælge mellem. Vi anbefaler at du kontakter en af vores projektrådgivere, hvis du har brug for yderligere information.

 

 

breaker

 

 

 

Fyldinger

Fyldinger er en yndet og dekorativ løsning til at skjule etagedæk, søjler med videre bag facaden. Alt efter valg af farve og materiale kan fyldingerne give facaden en spændende kontrast eller skabe en visuel sammenhæng.

 

VELFAC tilbyder et stort udvalg af fyldingsplader, som varierer i både arkitektonisk udtryk og energimæssige egenskaber. Fyldinger indgår på smuk vis som en del af en komplet facadeløsning, oftest i sammenhæng med VELFAC 200 vinduer.

 

Udvalgte fyldinger


Herunder ser du nogle eksempler på de fyldinger, du kan vælge mellem. Vi anbefaler, at du kontakter en af vores projektrådgivere, hvis du har brug for yderligere information.

Se alle typer af fyldinger. Gå til VELFAC produktdatabase

 

 

Få en unik facadeløsning, hvor design møder funktion


Sammensæt din facade som du vil. Produktporteføljen hos VELFAC bygger i høj grad på modularitet, der giver uendeligt mange muligheder for at skabe de differentierede og multifunktionelle facader, du efterspørger.

 

Find inspiration i vores arkitektkatalog

Arkitektkatalog

Få masser af inspiration og tekniske detaljer i det 100 sider store VELFAC arkitektkatalog.

 

 

"Det var ikke lykkedes at nå i mål med så godt et resultat, hvis ikke vi fra starten havde haft en tæt dialog om, hvordan vi fik optimeret vinduerne specifikt til projektet."

 

- Simon Strandholdt, arkitekt og partner i Archidea Arkitekter

Facadeløsninger uden kompromis.
Få rådgivning og sparring til dit projekt

VELFAC hjælper dig med et overblik over dine muligheder, så du får optimale forudsætninger for at indfri kravene i dit projekt - uden unødige kompromiser.