Nye vinduer gav Rikkes mørke hus nyt liv

Nye vinduer gav Rikkes mørke hus nyt liv

Hvad gør man, hvis man har et hus fra 70'erne med et mørkt sydvendt hjørne, og man egentlig gerne både vil have mere lys ind i sit hus og have en bedre adgang til haven?

Se familien Bandholms "nye hus" og hør Rikkes egen udlægning af, hvad ombygningen har betydet for familien.

Rikke Bandholm og hendes familie besluttede sig for at renovere villaen i Stensballe ved Horsens, og løsningen blev en væltet mur og montering af nye vinduer samt en VELFAC 200 skydedør.

 

Med ombygningen har huset fået et ny kernerum, hvor familien bruger det meste af deres tid, og huset og haven er smeltet sammen til ét sammenhængende opholdsareal, hvor naturen udnyttes til fulde, og hvor de hidtil dårligt udnyttede og mørke kvadratmeter har fået helt ny værdi.

 

 

 

Få professionel hjælp

Få besøg af en VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til netop dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

Anbefalede skydedøre

VELFAC 200 skydedør med niveaufri adgang

VELFAC 200 skydedøren er meget letgående sammenlignet med en almindelig hæve/sænke-skydedør og kan åbnes med én hånd, mens du balancerer med kaffebakken i den anden. Det lave bundstykke giver stort set niveaufri adgang mellem ude og inde. Det betyder, at eksempelvis barnevognen eller et rullebord triller over bundstykket næsten ubemærket. Med det lave bundstykke og de smalle karme vil adskillelsen mellem inde- og udelivet også opleves mindre.

 

Du kan opleve VELFAC 200 skydedøren i vores udstillinger i Horsens og Rødovre. Du er også velkommen til at kontakte en privatrådgiver hvis du har spørgsmål.

 

VELFAC 200 skydedør

Skydedøren fra VELFAC 200 tilbyder et moderne udtryk med stramme linjer. De smalle rammer ser ens ud, uanset om det er et vindue, en skydedør eller en terrassedør. Oplev den varme atmosfære fra træet indvendigt og kun minimal vedligeholdelse af aluminium udvendigt.

 

Du kan opleve VELFAC 200 skydedøren i vores udstillinger i Horsens og Rødovre. Du er også velkommen til at kontakte en privatrådgiver hvis du har spørgsmål.

 

VELFAC 200 2-fløjet skydedør med niveaufri adgang

Med den dobbeltfløjede VELFAC 200 skydedør får du en fri åbning på op til 2,5 meter. Det giver en fornemmelse af, at bolig- og havesiden smelter sammen på fineste vis, og sæsonerne forlænges. Skydedørene optager ikke plads udendørs som terrassedøre og er på den måde yderst effektive og funktionelle. Desuden fås den 2-fløjede skydedør også med stort set niveaufri adgang. Det vil sige bundstykket er lavere end almindeligvis.

 

VELFAC 200 2-fløjet skydedør

Den dobbeltfløjede skydedør fra VELFAC 200 er en god måde at få mere lys og luft på samtidig med, at naturen i højere grad inviteres ind i boligen.

Med VELFAC 200 serien får du et ensartet minimalistisk udtryk på facaden, da vinduer, terrassedøre og skydedøre har de samme svævende rammer. Skydedørskonstruktionen er meget robust samtidig med, at skydedørene er letgående og nemme at betjene.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Lysguide - Sådan skruer du op og ned for dagslyset i din bolig

Mennesker er afhængige af lys. Med vores lysguide får du gode råd til, hvordan du skruer op og ned for dagslyset i din bolig.

 

*Vær opmærksom på, at download kræver tilmelding til VELFAC nyhedsbrev.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.