Ny facadedør i træ/alu

Ny facadedør i træ/alu

Facadedøre i høj kvalitet til private boliger. Køb en dør, der passer til resten af dit hus.Skal du have ny facadedør, har VELFAC en designløsning med yderdøre, som passer til VELFAC vinduerne. VELFAC facadedøre og yderdøre fås med træramme eller -plade indvendigt og enten træ eller aluminium udvendigt. Du har også mulighed for at vælge, om du vil have en indadgående eller en udadgående facadedør og naturligvis i lige den farve, du ønsker.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC facededøre i træ/alu

 

Vælg træ/alu døre med eller uden glas

Rammedøren kan opdeles i få eller mange felter med forskellige sprosser. Felterne kan isættes glas eller fyldinger. Dette kan give en rigtig flot facadedør med glas eller en anden opdeling af din dør.

 

Pladedøren er en traditionel facadedør, hvor dørpladen består af en isoleret og beklædt fyrretræsramme. Døren kan leveres med eller uden profilering på udvendig side, hvoraf de fleste kan kombineres med glasudskæringer i forskellige faconer og størrelser.


Vælg en flot farve til din facadedør

En facadedør har både en indvendig og udvendig side, og derfor kan du også vælge én eller to forskellige farver til din dør. Du kan vælge at gå med en klassisk farve som hvid eller sort, eller du kan vælge at være modig og vælge en mere spraglet farve til din dør, hvis den passer til dit hjem.

Der er mange designmuligheder, og mange vælger at få deres facadedør i samme farve som vinduerne i resten af boligen. Dette er det sikre valg og sandsynligvis også det valg, du vil blive mest glad for over tid, da det giver din bolig et sammenhængende og roligt udtryk. Læs mere om vores mange farver her.


Sammensæt selv din egen hoveddør

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

 

Byd dine gæster velkommen med en ny facadedør

Facadedøren er det første, som dine gæster ser, når de kommer på besøg. Med den rigtige facadedør giver du ikke kun din boligs facade et løft – du kan tilmed beskytte dig bedre mod indbrud og få mere naturligt lys i din bolig, hvis du vælger en facadedør med glas.

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af facadedøre i forskellige farver og materialer. Og husk, vi leverer kun skræddersyede løsninger, så du kan være sikker på, at din nye facadedør passer perfekt til din bolig.

Man kan sige, at en facadedør er den vigtigste dør i dit hjem, fordi den skal kunne modstå kraftige vind- og vejrforhold, konstant brug i mange år fremover og opfylde bygningsreglementets krav. Det er derfor afgørende, at du finder en højkvalitetsløsning, der matcher din boligs stil og farve.
Facadedøren er en ind- og udgang til din bolig, som du typisk bruger flere gange om dagen. En facadedør kan have forskellige anvendelsesmuligheder derhjemme - den kan fungere som hoveddøren til din bolig, men den kan også fungere som en bryggersdør eller en terrassedør. Det afhænger af, hvor du placerer din dør. Naturligvis kan facadedøren også være din hoveddør, hvor du byder dine gæster velkommen. Dermed skal den både være funktionel og flot.

Når du udvælger din facadedør, skal du allerede have gjort dig klare overvejelser om, hvad du ønsker af udseende og funktionalitet, så den opfylder dine behov. Her er et udvalg af de fordele, som din nye facadedør kan give:

  • Den giver din bolig et flot helhedsindtryk
  • Den er nem at vedligeholde og rengøre
  • Den holder i mange år og forbedrer sikkerheden i dit hjem
 

Tips til at vælge din nye facadedørDet er vigtigt, at din facadedør matcher stilen i din bolig. Det er derfor værd at bruge lidt ekstra tid på at vælge din boligs facadedør, så du kan få en flot løsning, der passer godt til din bolig. Når du skal vælge en ny dør til din bolig, er det vigtigt, at du er opmærksom på flere detaljer, såsom:

Hvordan skal yderdøren se ud?

Det er afgørende, at du vælger en facadedør, der passer til netop din bolig. Hvis din bolig er moderne, så vil det ofte være en god idé at vælge en simpel facadedør. Men hvis dit hjem har vinduer med sprosser og udsmykninger, vil en dør med udskæringer måske være et mere oplagt valg. At gå med en dør, der ligner den gamle eller boligens resterende vinduer, er som regel den sikreste vej.

Hvilken størrelse skal facadedøren have?

Faktisk producerer vi udelukkende døre og vinduer på mål, så du slipper for at skal ud og måle op derhjemme. Når du vælger døre eller vinduer fra VELFAC, så kan du være sikker på, at du får den helt rette størrelse til din bolig. Vi leverer nemlig kun skræddersyede løsninger.

Hvor høj skal sikkerheden være?

Hvis du gerne vil udskifte både vinduer og døre i din bolig, så kan du overveje, hvad der vil give dig og din familie den største tryghed. Når du vælger løsninger fra VELFAC, så kan du være sikker på, at du altid får indbrudshæmmende løsninger, der er gennemtestet og designet til at gøre det svært for tyvene.

Facadedør med eller uden glas?

Vælg en facade med glas for at lyse din entré op og gøre den til et indbydende sted at byde familie og venner velkommen. Mulighederne er uendelige, når det kommer til at vælge den rette glasdør til din bolig. Foretrækket du en mere lukke entre uden indkig bør du vælge en facedør uden glas. 

Hvilken åbningsretning skal din facadedør have?

Mens du er på udkig efter en facadedør, så er det også værd at overveje først, om din dør skal have en indadgående eller en udadgående åbningsretning. Når din dør svinger udad, sparer du plads inde i huset. Men hvis du har begrænset plads uden for døren, kan det være en bedre idé at vælge en indadgående dør i stedet for. På den måde kan både familie og venner nemt komme og gå.

Som hovedregel er facadedøre indadgående, mens terrassedøre er udadgående.

Hængsler til højre eller venstre?

Du skal også tage stilling til, om hængslerne skal være i højre eller venstre side. Det samme princip gælder også for dobbeltdøre. Her skal du starte med at beskrive den dør, som dørhåndtaget skal sidde på, hvilken åbningsretning døren skal have, og hvilken dør der skal åbnes først.

 

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.