image

Ny facadedør i træ/alu

Facadedøre i høj kvalitet til private boliger. Køb en dør, der passer til resten af dit hus.Skal du have ny facadedør, har VELFAC en designløsning med yderdøre, som passer til VELFAC vinduerne. VELFAC facadedøre og yderdøre fås med træramme eller -plade indvendigt og enten træ eller aluminium udvendigt. Du har også mulighed for at vælge, om du vil have en indadgående eller en udadgående facadedør og naturligvis i lige den farve, du ønsker.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC facededøre i træ/alu

 

Vælg træ/alu døre med eller uden glas

Rammedøren kan opdeles i få eller mange felter med forskellige sprosser. Felterne kan isættes glas eller fyldinger. Dette kan give en rigtig flot facadedør med glas eller en anden opdeling af din dør.

 

Pladedøren er en traditionel facadedør, hvor dørpladen består af en isoleret og beklædt fyrretræsramme. Døren kan leveres med eller uden profilering på udvendig side, hvoraf de fleste kan kombineres med glasudskæringer i forskellige faconer og størrelser.

 

 

image

Sammensæt selv din egen hoveddør

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

image

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

image

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.