Vinduer til din bolig fra 90’erne

Vinduer til din bolig fra 90’erne

Huse fra 90’erne har fokus på størrelse og individualitet og er i mindre grad bygget efter en særlig stil. Her er der i stedet tale om strømninger i arkitekturen, som kombineres for at skabe det individuelle hus.

Enfamiliehuse fra 90'erne kan både være parcelhuse med forskudt tag, træ- og bjælkehuse samt såkaldte ’Skagenshuse’ i halvanden etage og med småsprossede vinduer. Derfor kan de fleste af vores vinduesserier passe til 90’er villaen uanset stilarten for det enkelte hus.

 

Gode råd når du vælger vinduer til 90’er boligen

Ved en vinduesrenovering er det vigtigt at se på, hvilke vinduer der sidder i huset i forvejen og rådføre sig med en arkitekt eller en vinduesekspert, hvis man ønsker at ændre udtrykket på huset mere radikalt. Er der sprosser i de eksisterende vinduer, kan VELFAC Ribo eller VELFAC 200 være oplagte muligheder, men du kan også vælge helt at fjerne sprosserne og sikre endnu mere dagslys ind i boligen.

Se eksempler på 90'er boliger med VELFAC vinduer

 

 

Kendetegn ved 90'er boligen

  • Individuel byggestil med strømninger fra udlandet og andre arkitektoniske påvirkninger
  • Afvalmede sadeltage skaber indtrykket af et større hus
  • Vinduer med sprosser

Anbefalede vinduer til 90'er boligen

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle profiler.

 

VELFAC 200 er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og en smal ramme øger lysindfaldet. Vinduerne passer godt til moderne dansk byggeri.

 

VELFAC Classic

Autentisk udtryk til den klassiske boligstil.

 

Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne.

 

VELFAC Ribo

Traditionelle vinduer med smuk finish.

 

VELFAC Ribo serien består af vinduer, terrasse- og skydedøre samt hoveddøre, som er kendetegnet ved en traditionel karm/ramme konstruktion. 

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Hvad koster nye vinduer?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.