Ejendomsmægleren  vælger VELFAC

Ejendomsmægleren vælger VELFAC

Ejendomsmægler Lasse Grønbæk Mathiassen bor i den nordvestsjællandske stationsby Vipperød sammen med sin kæreste og to små børn. Familien har boet i byen i en årrække, men da drømmeboligen for ½ års tid siden kom til salg, slog parret til og flyttede blot 100 meter væk til en villa fra 70'erne. Villaen havde haft samme ejere i alle år, og selvom den var velholdt, vidste Lasse med det samme, at hvis han ville energioptimere, skulle der nye døre og vinduer til. Som mægler vidste han også, at kvalitet betaler sig, og derfor var han ikke i tvivl om at vælge VELFAC.

VELFAC 200 er masser af lys

Som ejendomsmægler fremhæver Lasse Grønbæk Mathiassen altid VELFAC i sine salgstekster. "Jeg ved, at VELFAC har gode produkter, både fordi jeg arbejder som ejendomsmægler og ser utrolig mange vinduer og døre, men også fordi vi i vores tidligere bolig havde VELFAC og bare ved, at det er god kvalitet. Vores nye hus har, som en ægte 70'er villa, en del små vinduer, så det gjaldt om at få en ramme, der lukker så meget dagslys ind som muligt. VELFAC har rigtig mange muligheder, men vores valg faldt på den smalle og stringente VELFAC 200-serie, som både består af vinduer, skydedøre og terrassedøre i træ/alu," fortæller Lasse Grønbæk Mathiassen.

Samme VELFAC VinduesMester igen

Parret valgte at udskifte alle vinduer og døre. Det hele blev bestilt, og VELFAC VinduesMester Thomas W. Næsby fra Holbæk stod for rådgivning, opmåling og montage. "Vi har før brugt Thomas, og vi var slet ikke i tvivl om, at han igen var den rette til jobbet. Opgaven var ikke nem på grund af de specielle mål, men Thomas er meget omhyggelig, og alt klappede bare! Det er tydeligt at mærke, at en trænet VELFAC VinduesMester kender produkterne og ved præcis, hvordan de skal monteres," fortæller Lasse Grønbæk Mathiassen.

Før og efterbilleder - collage.jpg

Æstetikken er vigtig
Æstetikken betyder rigtig meget for parret i Vipperød, og Lasse Grønbæk Mathiassen fortæller: "Det var super vigtigt for os at bevare husets oprindelige stil, da det jo var det, vi faldt for. Huset er bygget som et U og fra spiserummet kigger du dermed direkte over på den anden del af huset. Vi ser altså hele tiden på vores eget hus – og på døre og vinduer, både udefra og indefra, og derfor betyder det virkelig meget for os, at vi også kan lide det, vi ser. Efter en mørk vinter er det ekstra vigtigt med lys i familiens opholdsrum, og her er vi bare rigtig glade for, at vi valgte de store skydedøre og den enkle ramme, så lyset kan strømme ind. Det gør dig bare glad," siger Lasse Grønbæk Mathiassen.

 

Varmeregningen blev halveret

I dag står huset med spritnye døre og vinduer, og ejendomsmægleren er ikke i tvivl om, at hans valg har været det helt rigtige. "I forbindelse med, at vi skiftede vinduer og døre, fik vi en ny vurdering fra banken, som vurderede en værdistigning på 300.000 kr. Det dækker vores investering og mere til – og så er der jo fremadrettet rigtig mange penge at spare på varmeregningen. Faktisk kan vi allerede se, at den er halveret," slutter Lasse Grønbæk Mathiassen.


Galleri: Huset før montering


Galleri: Huset efter montering - udefra

 

Galleri: Huset efter montering - indefra

 

Få professionel hjælp

Få besøg af en VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til netop dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende. 

 

Relaterede vinduer og døre

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle profiler.

 

VELFAC 200 er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og en smal ramme øger lysindfaldet. Vinduerne passer godt til moderne dansk byggeri.

 

VELFAC 200 skydedør med niveaufri adgang

VELFAC 200 skydedøren er meget letgående sammenlignet med en almindelig hæve/sænke-skydedør og kan åbnes med én hånd, mens du balancerer med kaffebakken i den anden. Det lave bundstykke giver stort set niveaufri adgang mellem ude og inde. Det betyder, at eksempelvis barnevognen eller et rullebord triller over bundstykket næsten ubemærket. Med det lave bundstykke og de smalle karme vil adskillelsen mellem inde- og udelivet også opleves mindre.

 

Du kan opleve VELFAC 200 skydedøren i vores udstillinger i Horsens og Rødovre. Du er også velkommen til at kontakte en privatrådgiver hvis du har spørgsmål.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

Lysguide - Sådan skruer du op og ned for dagslyset i din bolig

Mennesker er afhængige af lys. Med vores lysguide får du gode råd til, hvordan du skruer op og ned for dagslyset i din bolig.

 

*Vær opmærksom på, at download kræver tilmelding til VELFAC nyhedsbrev.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.