Klassiske vinduer giver boligen karakter

Du kan sagtens bibeholde det autentiske design, hvis du skal have nye vinduer og har en klassisk bolig, der kræver klassiske vinduer.

klassiske aluminiumsvinduer til patriciervillaer

Klassiske vinduer understøtter ældre bygningers oprindelige stil. Det er derfor vigtigt at huske arkitekturen, når du skal have nye vinduer. På den måde får du det helt rette udtryk.

VELFAC Classic er særdeles velegnet til klassiske boliger som eksempelvis patriciervillaer, bondehuse og murermestervillaer. Designmæssigt understøtter vinduerne den oprindelige stil, men bruges også til nye huse i klassisk stil.  

Detaljer som buet kitfals, smalle sprosser (se sprossevinduer her) for en elegant opdeling af ruderne og synlige hængsler er vigtige for stilen. Det får du i aluminium, som er nemt at vedligeholde, og du går ikke på kompromis med boligens udtryk.

Er du mere til traditionelle vinduer, der passer godt  til parcelhuse fra 60'erne til 80'erne, kan du med fordel vælge VELFAC Ribo serien, som fås i både ren træ og i træ/alu. 

Få mere inspiration i vores galleri og se billeder af VELFAC Classic vinduer herunder:

 

Ofte stillede spørgsmål

Er det nemt at skifte til nye vinduer?

+

Nye vinduer kræver en del overvejelser. For at gøre dit vinduesprojekt så overskueligt som muligt har vi lavet en trin-for-trin guide.


Her guider vi dig igennem dit kommende vinduesprojekt, så du føler dig tryg til at træffe de rigtige valg i forhold til din bolig og dine behov.


Du er altid velkommen til at ringe og få professionel rådgivning hos VELFAC.

Kan man få klassiske vinduer med sprosser?

+

Hos VELFAC fås klassiske vinduer med smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne. På den måde opnår du et autentisk udtryk, der passer til den klassiske stil i boligen.


Sprossevinduerne er med til at understrege den klassiske boligstil og give boligen karakter. Og det er endda uden at gå på kompromis med de gældende energikrav til 3 lags ruder i helårshuset.


Besøg en VELFAC udstilling og få professionel rådgivning.

Hvad er fordelene ved VELFAC vinduer?

+

VELFAC produkter er designet og fremstillet med fokus på en helhed af æstetik, kvalitet og funktionalitet. Fordelene ved VELFAC vinduer og døre i træ/alu er blandt andet, at de har en minimal vedligeholdelse og en lang levetid på 40-60 år.


VELFAC er egnet til nybyggeri og renovering af såvel moderne som klassiske boliger. Det brede sortiment sikrer, at du vælger de rette vinduer, der passer til dine behov og din bolig.


I VELFAC udstillingerne kan du se, opleve og teste moderne og klassiske vinduer og døre. Vi hjælper dig til at få mere ud af dit hjem med valg af de rette vinduer.


VELFAC har eksisteret i mere end 50 år og er en bundsolid leverandør af facadevinduer og er i dag ejet af DOVISTA, som er et datterselskab i VKR Holding.