Topvendevinduer letter vinduespudsningen indefra

Vinduer, der sidder lidt højt kan være svære at pudse udvendigt uden at skulle bruge en stige. Det problem er nemt løst med et topvendevindue. Hør Frederik fortælle om mulighederne med et topvendevindue i videoen nedenfor.

 

Hvis du bor i et hus med flere etager eller i forskudte plan, kan der være langt op til de øverste vinduer. Det kan give problemer, når du skal pudse dem.

Ved at vælge den rigtige åbnefunktion på dine vinduer, kommer du nemt denne udfordring til livs. Du får nemlig mulighed for at vende vinduet, så du kan pudse den udvendige side indefra. Det gør vinduet meget anvendeligt, hvis det sidder et sted, der er svært tilgængeligt udefra. 

Tænk på sikkerheden

For at holde styr på sikkerheden, når man åbner et topvendevindue, leverer vi altid denne type vinduer med monteret åbningsbegrænser. Det er naturligvis for at sikre, at vinduet ikke uhensigtsmæssigt vender rundt. 

Det er dog ikke kun på topvendevinduer, du har mulighed for ekstra sikring. Vi tilbyder masser af tilbehør til dine vinduer, så du holder små børn inde og ubudne gæster ude. 

Kontakt os og besøg os eventuelt i vores udstillinger. Så hjælper vi dig gerne på vej med lige nøjagtig de vinduer og det tilbehør, du har brug for, så alle i familien får glæde af det.