Sådan åbner dine vinduer og døre

Mulighederne er mange, når du skal vælge nye vinduer og døre. En af de ting, du skal overveje er, hvordan de skal åbne. Se med herunder og hør Frederik fortælle lidt om de enkelte åbnefunktioner, og hvad de hver især kan.

 

Har du helt styr på, hvordan dine nye vinduer og døre skal åbne? I videoen ovenfor fortæller Frederik meget mere om de forskellige valgmuligheder, du har.

Du bliver klogere på, om du skal vælge et sidehængt vindue eller et sidestyret vindue. Og hvornår et topvendevindue er mere anvendeligt end end et topstyret vindue.

Se og oplev dine nye vinduer inden du køber

Hos VELFAC får du altid professionel rådgivning, så du får lige netop de vinduer, der passer til dit hus og dine behov. Vi står klar til at gennemgå alle mulighederne med dig. Ikke kun, når det handler om, hvordan vinduerne åbner, men også hvilke typer af tilbehør, farver og overflader, du kan vælge mellem.

Besøg os i vores udstillinger og se, rør og oplev dine nye vinduer inden du køber.

Har du brug for tips til, hvad du ellers skal være opmærksom på, har vi også lavet et par tjeklister til dig, som du med fordel kan kigge på, inden du træffer din beslutning.