Vendevinduer

Vendevinduer

Vendevinduer fra VELFAC letter vinduespudsningen

Sidder dine vinduer højt placeret i boligen, og er de derfor svære at pudse, kan et vendevindue fra VELFAC være den helt rigtige løsning.

 

Stigearbejde er risikabelt og indebærer ud over en risiko for fald skader. Med et vendevindue kan du nu helt undgå at bruge stige, når vinduerne skal pudses udvendigt.

 

Vendevinduets ramme kan drejes 170˚ rundt, så ruden kan pudses indefra. På den måde er det nemt og ikke mindst ufarligt at pudse vinduer oppe på førstesalen eller steder, hvor det kan være svært at komme til.

VELFAC produktserier med vendevinduer

Vendevinduet fås i vores produktserier VELFAC 200, som har et moderne design med smalle rammer samt i VELFAC Ribo, som er vores mere traditionelle karm/ramme vindue, der passer de fleste steder.

 

Læs mere om vores produktserier her.

Tjekliste: Det skal du overveje, når du vælger vinduer

Når du skal have nye vinduer og døre til dit hjem, er der en lang række ting, du skal tage stilling til for at få lige det, du har brug for. Med denne tjekliste får du et overblik over, hvad du skal overveje, når du skal have nye vinduer.

 

 

 

Udvalgte åbnefunktioner

Sidehængt vindue
Sidestyret vindue
Topstyret vindue
Topvende vindue

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.