Dannebrogsvinduer

Skal din bolig have et klassisk udtryk, er et dannebrogsvindue det helt rette valg.

Moderne dannebrogsvinduer passer godt til rødt murstenshus

Har du en ældre bolig, hvor de gamle dannebrogsvinduer skal skiftes ud, kan du med fordel vælge VELFAC Classic. På den måde får du vinduer, der har alle de gode egenskaber, der kræves for nye, men som bibeholder det klassiske håndværksmæssige udtryk. 

Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikkerhed og vind og vejr, så du altid er sikker på, at du træffer et godt og sikkert valg.

Bestil et besøg og få gratis opmåling og rådgivning om dine nye vinduer eller kontakt os og hør mere om, hvordan du får den bedste løsning til din bolig. Vi skræddersyr vinduerne, så de passer til dig og dine behov, og vores VELFAC VinduesMestre sørger for, at du får en professionel opmåling og montage, så du blot kan læne dig tilbage og nyde dine nye vinduer.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster dannebrogsvinduer?

+

Mange faktorer spiller ind på pris fx størrelsen af vinduerne og glastype. Vi vil gerne tage udgangspunkt i netop din bolig for at kunne være så præcise som mulig. Der er mulighed for at tjekke priseksempler, som kan give en indikation. Se nærmere her. Du er velkommen til at tage fat i vores privatrådgivning.

Kan man få dannebrogsvinduer med sprosser?

+

Dannebrogsvinduet er med sprosser. Det klassiske udtryk understreges af en buet "kitfals", der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne. VELFAC Classic er vinduesserien, der afspejler det oprindelige udtryk fra ældre boliger i autentiske materialer. Få mere viden om VELFAC dannebrogsvinduer her.

Hvilke boliger passer til dannebrogsvinduer?

+

Dannebrogsvinduet har et klassisk udtryk og er karakteristisk for den ældre boligstil. Her får du det klassiske håndværksmæssige udtryk, men men nye vinduers gode energimæssige egenskaber. Dannebrogsvinduet afspejler et autentisk design og passer fx godt til en murermestervilla, patriciervilla eller bindingsværkshus. Læs mere om VELFAC Classic.

Hvad er fordelene ved VELFAC vinduer?

+

Nogle af fordelene ved at vælge vinduer fra VELFAC er, at du får:

  • En helhed af æstetik, kvalitet og funktionalitet
  • Minimal vedligeholdelse af vinduer og døre i træ/alu
  • Lang levetid på 40-60 år
  • Et bredt sortiment, der sikrer, at du vælger de rette vinduer til din bolig
  • Professionel rådgivning, så du får mere ud af dit hjem
  • 10 års garanti på træ/alu vinduer og døre
  • En bundsolid leverandør af facadevinduer, der har eksisteret i mere end 50 år, og som er en del af VKR Holding, som omfatter bl.a. VELUX