Træ/alu vinduer letter vedligeholdelsen

Med vinduer i træ/alu får du en holdbar løsning, der ser smuk ud år efter år. Der er minimal vedligeholdelse og du kan bruge din tid på andet end at male.

Træ alu vinduer fra VELFAC med smalle rammer

Spar tid, kræfter og penge på vedligeholdelsen af dine vinduer. Når du vælger VELFAC vinduer i træ/alu får du holdbart dansk design med minimal vedligeholdelse. Aluminium på ydersiden gør vinduet holdbart og smukt i mange år, og træ på indersiden giver et varmt og behageligt udtryk indefra.

Med VELFAC får du træ/alu vinduer, som er gennemtestede i forhold til holdbarhed, indbrudssikkerhed og meget andet. Læs mere om test her. Du får desuden 10 års garanti på træ/alu vinduer, terrassedøre og skydedøre samt 5 års garanti på facadedøre. Du kan læse mere om vores garanti her

Hvad er prisen på mine nye vinduer?

Nye vinduer er en stor beslutning, som skal overvejes nøje. Her finder du priseksempler på kombinationer med vinduer og døre i træ og træ/aluminium i vores forskellige serier.

Vælg vinduer ud fra boligtypen
Uanset hvilken boligtype du har, har vi en løsning til dig og dine behov. Vi skræddersyr vinduerne, så du er sikker på at få vinduer, der passer til boligstil, energikrav, lydforhold og indeklima. 

Hent inspriation til dine nye vinduer i vores galleri eller prøv VELFAC Visualizor og leg med farver og vinduestyper.

VELFAC VinduesMesteren kigger forbi
Få besøg af en certificeret VELFAC VinduesMester og få rådgivning omkring valget af dine nye vinduer og gratis opmåling. Han kigger forbi, når du har tid.

Bestil et besøg her.

VELFAC er den største leverandør af træ/alu vinduer i Danmark, og med mere end 30 års erfaring med facadevinduer i træ/alu ved vi, hvad vi taler om.