Træ/alu vinduer letter vedligeholdelsen

Med vinduer i træ/alu får du en holdbar løsning, der ser smuk ud år efter år. Der er minimal vedligeholdelse og du kan bruge din tid på andet end at male.

Træ alu vinduer fra VELFAC med smalle rammer

Spar tid, kræfter og penge på vedligeholdelsen af dine vinduer. Når du vælger VELFAC vinduer i træ/alu får du holdbart dansk design med minimal vedligeholdelse. Aluminium på ydersiden gør vinduet holdbart og smukt i mange år, og træ på indersiden giver et varmt og behageligt udtryk indefra.

Med VELFAC får du træ/alu vinduer, som er gennemtestede i forhold til holdbarhed, indbrudssikkerhed og meget andet. Læs mere om test her. Du får desuden 10 års garanti på træ/alu vinduer, terrassedøre og skydedøre samt 5 års garanti på facadedøre. Du kan læse mere om vores garanti her

Hvad er prisen på mine nye vinduer?

Nye vinduer er en stor beslutning, som skal overvejes nøje. Her finder du priseksempler på kombinationer med vinduer og døre i træ og træ/aluminium i vores forskellige serier.

Vælg vinduer ud fra boligtypen
Uanset hvilken boligtype du har, har vi en løsning til dig og dine behov. Vi skræddersyr vinduerne, så du er sikker på at få vinduer, der passer til boligstil, energikrav, lydforhold og indeklima. 

Hent inspriation til dine nye vinduer i vores galleri eller prøv VELFAC Visualizor og leg med farver og vinduestyper.

VELFAC VinduesMesteren kigger forbi
Få besøg af en certificeret VELFAC VinduesMester og få rådgivning omkring valget af dine nye vinduer og gratis opmåling. Han kigger forbi, når du har tid.

Bestil et besøg her.

VELFAC er den største leverandør af træ/alu vinduer i Danmark, og med mere end 30 års erfaring med facadevinduer i træ/alu ved vi, hvad vi taler om. 


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er træ/alu vinduer?

+

Med træ/alu vinduet får du en holdbar løsning. Vinduet består af træ på indersiden og en ramme af aluminium på ydersiden. Det er en æstetisk og praktisk løsning, som kræver minimal vedligeholdelse. Med de smalle aluminiums rammer får du desuden mere dagslys.


For at træffe den rette beslutning omkring vinduer vil vi anbefale dig at besøge en VELFAC udstilling, hvor du kan se, prøve og mærke træ/alu vinduerne og få professionel rådgivning.

Hvilke fordele er der ved træ/alu vinduer?

+

Med en kombination af træ og aluminium får du det bedste af to verdener.

  • Udvendigt: På ydersiden af vinduet sikrer aluminium en smal ramme, et moderne og tidløst udtryk samt en lang levetid. Desuden er der minimal vedligeholdelse.

  • Indvendigt: Fordelen ved træ på indersiden af vinduesrammen er, at det giver en høj energiperformance, god akustik og et varmt og hjemligt udtryk.

Hvad koster træ/alu vinduer?

+

Flere faktorer spiller ind på prisen på træ/alu vinduer. Det afhænger bl.a. af størrelse og antal.


Vi vil gerne tage udgangspunkt i netop din bolig for at kunne være så præcise som mulig. Du kan tjekke vores priseksempler, som kan give en indikation af prisen.

Du er også velkommen til at kontakte vores privatrådgivning for at høre nærmere om priser.