Moderne vinduer

Unikt design med meget enkle og stramme linjer

Moderne vinduer fra Velfac 200 passer godt til murstens byggeri

VELFAC 200 ENERGY er vores moderne vinduesserie, som er kendetegnet ved sit helt unikke minimalistiske udtryk med smalle rammer. Et design der passer godt til moderne dansk byggeri fra bungalow til parcelhus.

Det moderne vindue er mere end bare smuk formgivning. Design skal også være funktionelt, holdbart og bæredygtigt. Vores moderne vinduer lever op til alle disse kriterier. Vidste du for eksempel, at vi giver 10 års garanti på VELFAC 200 ENERGY med vores standard 3-lags rude, og at vinduerne opnår energimærke A.

Her kan du se billeder af vores moderne VELFAC 200 ENERGY vinduesserie:


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er moderne vinduer?

+

Moderne vinduer er kendetegnet ved et tidløst design med enkle og stramme linjer. VELFAC 200 ENERGY er et godt eksempel med sit unikke minimalistiske udtryk med de smalle, stilrene vinduesrammer.


Vinduet passer godt til boliger, hvor facaden skal have et enkelt udtryk. Den unikke konstruktion gør, at der ikke er nogen synlig forskel på vinduer og terrasse- eller skydedøre uanset åbnefunktion. Det er med til at understrege de rene linjer i facaden og giver et spændende og moderne udtryk.


Få inspiration med VELFAC 200 ENERGY

Hvad koster det at få skiftet til nye vinduer?

+

Prisen på nye vinduer afhænger af en række faktorer samt dine behov:

  • Hvilken størrelse og form?

  • Vinduer i træ/alu eller udelukkende træ?

  • Hvilket tilbehør og udstyr som fx særlige hængsler, solglas eller støjdæmpende vinduer?

  • Hvor mange vinduer?


Det er vigtigt at have den forventede totalomkostning for øje, så det ikke kun er investeringen her og nu, men også de løbende udgifter til fx varme, vedligeholdelse, reparationer m.m., der tages i betragtning.


Se priseksempler på nye VELFAC vinduer 

Hvor lang tid holder nye vinduer?

+

Som producent gør vi alt for at sikre, at designet af vores vinduer og døre lever op til de højeste krav for robusthed, holdbarhed og kvalitet.


Vi tester vores vinduer til ekstremer i barske miljøer for at sikre, at de kan holde til vejrliget i mange år.


Med korrekt indbygning fra start og vedligeholdelse efter forskrifterne, så har VELFAC vinduer en forventet levetid på 40-60 år. Det er en af grundene til, at vi kalder dem Vinduer for Livet.


For minimal vedligeholdelse anbefaler vi vores brugervejledning