VELFAC - nye vinduer til alle boligtyper

Man siger, at vinduerne er husets øjne. De er med til at fortælle historien om huset og dets beboere, og sammen med hoveddøren, er de noget af det første, man bemærker, og som giver huset karakter.

Hus med VELFAC vinduer og pige der leger i haven

Dét at købe nye vinduer til sit hus kan derfor være forbundet med mange valg, og det er vigtigt at du gør dig klart, hvad du har brug for, og hvordan det passer ind i husets udtryk. Mange ting spiller ind, og for at du er klædt godt på til at træffe den rigtige beslutning, hjælper vi dig på vej.

Se på dit hus, inden du vælger vinduer

Husets udtryk understreges af den boligtype og byggestil, som huset blev tegnet udfra. Uanset, om dit hus er nyere eller mange årtier gammelt, har vi masser af vinduer, der passer til stilen. Med et nyt vindue har du også mulighed for at føre stilen i en anden retning, hvis du ønsker det.

Er dit hus den traditionelle 70-80’er parcel, eller har du en mere klassisk murermestervilla? Og er stilen moderne, klassisk eller er den egentlig ret traditionel?

Måske har du allerede VELFAC vinduer i noget af huset og gerne vil fortsætte med den samme produktserie, og så finder du nemt mere om serierne her.

Hent inspiration hos os til, hvordan du kan forny din bolig, så du får lige netop den løsning, som gør sig allerbedst på dit hus i forhold til byggestilen og hvilken boligtype, du bor i. Det gælder også for materialevalget og valget mellem fx skydedøre og terrassedøre.

Hvor meget betyder materialerne og funktionen?

Når du skal vælge dine nye vinduer, skal du også tage stilling til, om du vil vælge, om dine vinduer skal være i træ eller træ/alu, og om de skal åbne på den ene eller den anden måde.

Dette valg afhænger af forskellige ting, og en af de afgørende er vedligeholdelsen af vinduerne. Vælger du vinduerne fra VELFAC i træ/alu, kræver de kun minimal vedligeholdelse, men det kan jo også være, at du gerne vil have muligheden for at skifte bare nogle af vinduerne og sørge for, at de stadig passer til resten, der er trævinduer.

Her kan du læse mere om de forskellige typer af materialer og det tilbehør, du har mulighed for at vælge til dine vinduer.

Vinduer, der holder – med garanti

Der er mange valg at træffe inden dit køb af vinduer, og det er vigtigt at træffe de rigtige. Du skal se på og bruge dine vinduer i mange år. Det er en af grundene til, at vi gerne vil hjælpe dig bedst muligt på forhånd. Og netop også derfor, at vi tilbyder 10 års garanti på vinduerne.

Kontakt os allerede i dag for en gratis opmåling til dine nye vinduer – eller ring til os på tlf. 70 110 200 – vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig.

Har du brug for teknisk information?

Hvis du har brug for tegninger, tekniske specifikationer eller lignende, kan du klikke her og gå til teknisk info på vores erhvervsside.