Vælg danske vinduer fra VELFAC

Vælg danske vinduer fra VELFAC

Når du vælger vinduer fra VELFAC, er du sikker på, at du får danske vinduer i højeste kvalitet.

Du får et holdbart dansk design i en skræddersyet løsning, der passer til din bolig. Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikring, så det er en risiko, du ikke behøver at bekymre dig om.

 

VELFAC tilbyder dig et bredt program inden for vinduer og døre til nybyg og renovering. Det betyder, at du altid kan finde et produkt, der passer til din bolig og dine behov. Vi sørger desuden for, at du får målt op til dine nye døre og vinduer af en professionel VELFAC VinduesMester, så du med sikkerhed ved, at du har truffet et sikkert valg.

Vidste du?

At VELFAC anvender FSC-certificeret træ i vores produkter, og dermed kan garantere, at det træ, der indgår i vores produktion, stammer fra ansvarligt drevne skove? Læs mere om FSC

VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

VELFAC Edge

Slankt og robust B-mærket vindue med 2-lags glas, som i dag opfylder lovkravene til sommerhuse og uopvarmede rum.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

Leg med farver og vinduestyper

Se hvordan forskellige døre og vinduer gør sig på forskellige boligtyper og få inspiration til, hvordan din egen bolig kunne se ud og hvilke farver, der passer bedst.

 

 

Med VELFAC træffer du et holdbart valg

Vores vinduer og døre holder sig flotte og funktionelle i mange år – det garanterer vi. Vi laver omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.