Nye vinduer – en tryg investering

En investering i nye vinduer er ikke kun en investering i æstetik og et forbedret varmeregnskab.

Vinduer er også et spørgsmål om tryghed. Fysisk tryghed i form af indbrudssikrede vinduer og døre, som gør det svært for tyven at bryde ind. Og tryghed i form af sikkerhed for, at produkterne og materialerne er udviklet og designet på en måde, der gør dem sikre i børnefamilier, så der ikke sker ulykker.

Her kan du læse mere om børnesikring af vinduerne

Hos VELFAC udvikler og tester vi løbende vores vinduer og døre for at sikre, at du altid kan føle dig tryg – også når du ikke er hjemme. Vi leverer vinduer, der er yderst vanskelige at bryde både ind og ud af, for sikkerhed og tryghed står øverst på vores prioriteringsliste.

Læs mere om indbrudssikring her

Professionel rådgivning gør forskellen

Når du skal vælge nye vinduer, gør rådgivningen en forskel. Den rette rådgivning er med til at sørge for, at du får de vinduer og døre, der passer til netop dine behov. Husk derfor altid at rådføre dig med en ekspert på området – enten din tømrer eller os.

Hos VELFAC byder vi dig gerne velkommen i vores udstillinger, hvor du får råd og vejledning. Du kan også ringe til os på 70 110 200, og så hjælper vi dig over telefonen.