Få inspiration til de rigtige vinduer

Nye vinduer er en stor investering og har afgørende betydning for din bolig. Derfor er det vigtigt, at du vælger rigtigt fra starten. Få masser af inspiration til dine nye vinduer fra VELFAC.

Hvilke vinduer skal du købe? Få hjælp til vinduer.

De rigtige vinduer og døre har afgørende betydning for blandt andet udtrykket på din bolig, indeklimaet og varmeforbruget. Du investerer i dit og din families daglige liv og velvære. Det er derfor en beslutning, der kræver overvejelser. Men det behøver ikke være svært eller uoverskueligt.

Design din bolig

Om du har brug for de rette vinduer til et hus med røde mursten, gule mursten eller til et helt nyt hus eller tilbygning, har VELFAC de vinduer, der passer bedst. Du får masser af inspiration til nye vinduer, og du kan bruge vores designværktøjer til at finde det helt rigtige design til din bolig.

Du kan også få inspiration i vores galleri eller besøge en af vores udstillinger, hvor du får råd og professionel vejledning til valget af dine nye vinduer og døre.

Få hurtigt overblik med VELFAC Visualizer

Skal det være klassisk eller moderne? Du kan lege med farver og vinduesdesign og få inspiration til, hvordan din egen bolig kan se ud og hvilke farver der passer bedst.

Kom helt tæt på VELFAC med Virtual Experience

Med VELFAC Virtual Experience kan du få et indtryk af, hvordan din bolig ændrer sig når du vælger materialer og vinduestyper. Du kommer helt tæt på produkterne, og du kan lege med design, farver og åbnefunktioner.