Få inspiration til de rigtige vinduer

Nye vinduer er en stor investering og har afgørende betydning for din bolig. Derfor er det vigtigt, at du vælger rigtigt fra starten. Få masser af inspiration til dine nye vinduer fra VELFAC.

Hvilke vinduer skal du købe? Få hjælp til vinduer.

De rigtige vinduer og døre har afgørende betydning for blandt andet udtrykket på din bolig, indeklimaet og varmeforbruget. Du investerer i dit og din families daglige liv og velvære. Det er derfor en beslutning, der kræver overvejelser. Men det behøver ikke være svært eller uoverskueligt.

Se vinduerne på dit hus inden du køber

Om du har brug for de rette vinduer til et hus med røde mursten, gule mursten eller til et helt nyt hus eller tilbygning, har VELFAC de vinduer, der passer bedst. Du får masser af inspiration til nye vinduer, og vil du se dit hus med nye vinduer, kan du med fordel prøve vores VELFAC Vinduesdesigner. Her kan du uploade et billede af dit eget hus og sætte forskellige vinduestyper og farver på, så du kan se, hvad der passer til netop din boligstil.

Du kan også få inspiration i vores galleri eller besøge en af vores udstillinger, hvor du får råd og professionel vejledning til valget af dine nye vinduer og døre.

PRØV VELFAC VINDUESDESIGNER OG LEG MED FARVER OG VINDUESDESIGN PÅ FORSKELLIGE HUSTYPER