Vælg Skydedøre til terrasseN og få mere plads

Udnyt pladsen både udendørs og indendørs med en skydedør til terrassen. Du får masser af lys, ekstra plads og en oplagt mulighed for at invitere udelivet ind.

Dobbelt skydedør til terrasse fra VELFAC

Elsker du også lange sommeraftener, hvor udelivet og indelivet smelter sammen? Med en skydedør får du nem adgang til terrassen - uanset om det er på en balkon eller ud til haven. De store skydedørspartier bidrager til masser af lys i hjemmet og med en stor åbning til terrassen får du også mulighed for at få masser af frisk luft.

Vælg et udtryk, der passer til boligen

En skydedør bruger kun lidt plads og giver samtidig et spændende og opdateret udtryk på din bolig. Om du bor i et traditionelt parcelhus eller bygger nyt, har du masser af muligheder for at vælge den skydedør eller hæveskydedør, der passer lige til dig og i et design, der passer til de øvrige vinduer i huset.

Udnyt pladsen inde og ude

Almindelige terrassedøre optager en del plads, når de åbnes, men det skal du ikke tænke på med skydedøre. Her får du i stedet mulighed for at bruge alle dine kvadratmetre både udendørs og indendørs. Og når du vælger en energioptimeret løsning, vil du også kunne mærke forskellen om vinteren, hvor du kan rykke endnu tættere på vinduerne og dermed udnytte pladsen indenfor.

Hør Rikke fortælle om, hvordan hun og familien bruger deres hus på en helt ny måde.

Se priseksempler her