Vælg Skydedøre til terrasseN og få mere plads

Udnyt pladsen både udendørs og indendørs med en skydedør til terrassen. Du får masser af lys, ekstra plads og en oplagt mulighed for at invitere udelivet ind.

Dobbelt skydedør til terrasse fra VELFAC

Elsker du også lange sommeraftener, hvor udelivet og indelivet smelter sammen? Med en skydedør får du nem adgang til terrassen - uanset om det er på en balkon eller ud til haven. De store skydedørspartier bidrager til masser af lys i hjemmet og med en stor åbning til terrassen får du også mulighed for at få masser af frisk luft.

Vælg et udtryk, der passer til boligen

En skydedør bruger kun lidt plads og giver samtidig et spændende og opdateret udtryk på din bolig. Om du bor i et traditionelt parcelhus eller bygger nyt, har du masser af muligheder for at vælge den skydedør eller hæveskydedør, der passer lige til dig og i et design, der passer til de øvrige vinduer i huset.

Udnyt pladsen inde og ude

Almindelige terrassedøre optager en del plads, når de åbnes, men det skal du ikke tænke på med skydedøre. Her får du i stedet mulighed for at bruge alle dine kvadratmetre både udendørs og indendørs. Og når du vælger en energioptimeret løsning, vil du også kunne mærke forskellen om vinteren, hvor du kan rykke endnu tættere på vinduerne og dermed udnytte pladsen indenfor.

Hør Rikke fortælle om, hvordan hun og familien bruger deres hus på en helt ny måde.

Se priseksempler her

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved en dobbelt skydedør til terrassen?

+

Med en dobbelt skydedør får du mulighed for at forbinde hus og have og få en stor åbning med direkte adgang til udendørslivet.

Desuden har en skydedør den fordel, at den kun har få inddelinger til forskel fra en almindelig terrassedør eller foldedør.

Skydedøren er ideel til at åbne boligen op og lukke lys og luft inden døre. Åben op til udelivet – se mere i vores katalog: Vinduer for livet

Hvilket glas passer bedst til udendørs skydedøre?

+

En VELFAC skydedør leveres som udgangspunkt med standardglas, som opfylder kravene i de fleste boliger. I henhold til kravene i Bygningsreglementet anbefales det, at skydedøre leveres med sikkerhedsglas af hensyn til personsikkerheden.

Hvis du har særlige krav til solafskærmning, indbrudssikring eller støjdæmpning, bør du tage et kig på vores specialvinduer. Det er nemlig væsentligt at tage højde for fx syd- eller vestvendte glaspartier, hvor du med fordel kan vælge solglas til din skydedør.

Hvilket beslag bør man anvende?

+

Vi anbefaler, at du til din skydedør benytter greb med lås for at sikre, at en indbrudstyv ikke kan komme nemt ud. Grebet vil også besværliggøre det yderligere at komme ind i form af ødelæggelse af glasset og aktivering af grebet udefra.

Hvad tilbyder VELFAC indenfor skydedøre?

+

VELFAC tilbyder 1-fløjet og 2-fløjet skydedør i VELFAC 200 Energy serien. Efter behov kan skydedøren leveres med 24 mm eller 70 mm højt bundstykke. Jo lavere, jo mere niveaufri adgang mellem inde og ude.