udvendige Skydedøre efter mål giver nyt liv til dit hus

En skydedør er en nem måde at få lys og luft på og samtidig bringe naturen ind i boligen. Du får mulighed for at bruge haven og huset på en helt ny måde.

Åbn op til udelivet med VELFAC skydedøre. Du får mere lys og luft ind i boligen og nem adgang til dine udendørsaktiviteter i haven. En skydedør til terrassen indgår i en naturlig sammenhæng med vinduerne, og når du bestiller en skydedør efter mål, får du en løsning, der passer til netop dine behov og din bolig. Du får nem adgang til udelivet, og de udendørs glasskydedøre kræver ikke plads som terrassedøre, der åbner på almindelig vis.

Få udvendige skydedøre, der passer til dine vinduer

Med VELFAC får du mange muligheder for at kombinere vinduer og skydedøre i både farve og stil, så du får et ensartet udtryk på hele huset, uanset om du har et moderne hus eller en mere traditionel parcel. 

Se priseksempler

 

VELFAC 200 Energy - Skydedør uden kompromis

Få et moderne udtryk med stramme linjer med VELFAC 200 Energy. De smalle rammer ser ens ud, uanset om det er et vindue, en skydedør eller en terrassedør. Oplev varmen fra indvendigt træ og kun minimal vedligeholdelse med aluminium udvendigt.

Skydedøren giver dig desuden disse fordele:

 • Inviterer udelivet indenfor
 • Ensartet facadeudtryk
 • Niveaufri adgang ved bundkarm på 24 mm
 • Letgående betjening i robust konstruktion
 • 1-fløjet eller 2-fløjet skydedør med helt op til 2,4 m fri åbning

 

Fakta om skydedørene

 • Skydedøren fra VELFAC 200 Energy og fra VELFAC Ribo fås i træ/alu
 • VELFAC 200 Energy og VELFAC Ribo skydedørene er med 3-lags glas (Energimærke A)
 • Kan leveres i et stort udvalg af RAL farver samt særlige overflader som VELFAC Granit eller natur-anodiseret
 • Skydedøren fås med forskellige typer af tilbehør og greb - fx børnesikring eller lås samt sikringsbeslag og friskluftventil
 • 10 års garanti
 • Du kan designe din skydedør stort set, som du vil
 
 

VIDEO: Se også her hvordan du nemt betjener en VELFAC enkeltfløjet skydedør og en dobbeltfløjet skydedør.

 


Ofte stillede spørgsmål

Hvilke fordele er der ved skydedøre i glas?

+

Den åbenlyse fordel ved skydedøre er, at de sparer plads. Skydedøren skubbes til siden og optager derfor ikke meget plads til at åbne, hverken ind i rummet eller ud på terrassen eller altanen.

Desuden får du færre opdelinger med en skydedør, end hvis du vælger en terrassedør eller foldedør. Det giver mere udsyn og lys.

En anden fordel er, at skydedøren giver dig mulighed for at åbne en større del af dit hjem - op til 2,5 meter med en dobbelt skydedør – ud mod haven og terrassen, så der bliver en optimal sammenhæng mellem ude- og indelivet. Det giver mere dagslys og bedre indeklima.

Hvilket glas er bedst til skydedøre?

+

En VELFAC skydedør leveres som udgangspunkt med standardglas, som opfylder kravene i de fleste boliger. I henhold til kravene i Bygningsreglementet anbefales det, at skydedøre leveres med sikkerhedsglas af hensyn til personsikkerheden.

Hvis du har særlige krav til solafskærmning, indbrudssikring eller støjdæmpning, bør du tage et kig på vores specialvinduer. Det er nemlig væsentligt at tage højde for fx syd- eller vestvendte glaspartier, hvor du med fordel kan vælge solglas til din skydedør.

Kan man få skydedøre med lydtæt glas?

+

Ja, man kan med fordel få lydreducerende ruder i skydedøren, hvis man er generet af støj ude fra på den ene eller anden måde. Man skal dog være opmærksom på, at lydreducerende ruder betyder, at skydedøre bliver tungere og dimensioneres tilsvarende mindre, så konstruktionen kan bære det. Du kan læse meget mere om, hvordan du med VELFAC vinduer kan reducere støj i boligen her.

Hvorfor skal jeg vælge skydedøre fra VELFAC?

+

VELFAC er førende inden for træ/aluminiumsvinduer i Nordeuropa og er værdsat for sine vinduer med smalle rammer, elegant design og enestående termisk ydelse.

Det gælder selvfølgelig også VELFAC skydedører, som desuden har den fordel at være plan med resten af facaden, når døren er lukket. Der ud over får du færre opdelinger med en skydedør, end hvis du vælger en terrassedør eller foldedør. Det giver mere udsyn og lys.

VELFAC produkter fremstilles i høj kvalitet, hvilket resulterer i lav vedligeholdelse og en lang levetid på op til 60 år.