Lavenergivinduer

Få optimal isoleringsevne med VELFAC lavenergivinduer

VELFAC leverer lavenergivinduer, der er nøje tilpasset dine specifikke ønsker til boligen. Lavenergivinduer er en af de mest betydelige løsninger, når det kommer til at holde på varmen og reducere varmeudgifterne i boligen.

Fordele ved lavenergivinduer

En af de mest eftertragtede energiforbedringer i boligen er lavenergivinduer, som er et populært valg blandt husejere i dag. 

 

Du kan opnå betragtelige besparelser ved at erstatte dine ældre vinduer med nye lavenergivinduer. Dette skyldes, at dit energiforbrug vil blive markant reduceret, hvilket vil have en positiv effekt på dit varmebudget. Desuden vil du opleve en forbedring af din boligs indeklima, da problemer med træk eller kuldenedfald fra vinduerne vil forsvinde.

 

Alle VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

VELFAC Edge

Slankt og robust B-mærket vindue med 2-lags glas, som i dag opfylder lovkravene til sommerhuse og uopvarmede rum.

 

 

breaker

 

 

Hvorfor skal du vælge lavenergivinduer?

 

Der er adskillige overbevisende argumenter for at vælge lavenergivinduer. Først og fremmest kan du opnå betydelige besparelser på din varmeregning ved at udskifte dine gamle vinduer. Dernæst kan du og din familie reducere jeres varmeforbrug. Endelig kan du skabe et indendørs miljø, der passer til dine præferencer, hvor varmen bliver inde i stedet for at slippe ud gennem utætte vinduer.

 

Når man taler om, hvor meget energi, der overføres til det udendørs miljø, når der er en temperaturforskel på 1 grad celsius mellem den udvendige og indvendige overflade af ruden, bruger man termen U-værdi. Det er ideelt med en lav U-værdi. Det er ifølge Bygningsreglementet ikke tilladt at installere vinduer med en U-værdi højere end 1,8. I et 3-lags lavenergivindue er U-værdien mellem 0,6-1,0.

Hvad er forskellen på lavenergivinduer og termovinduer?

 

Lavenergivinduer fungerer som en termorude, men dog med en bedre evne til at isolere boligen. Denne type er udstyret med en tynd, usynlig belægning, der reflekterer varme, men tillader solens varmestråler at trænge igennem.

 

I modsætning til ældre termoruder, er lavenergivinduer i stand til at fastholde varmen, hvilket giver mere solvarme og minimerer varmetab betragteligt. Ligeledes er lavenergiruder altid monteret på indersiden, hvilket gør glassets overflade mod rummet varmere. Dette forhindrer kuldestråling, og der er derfor ingen grund til at installere en radiator under vinduet af denne grund.

 

 

Tre-lags glas til helårsboligen

 

Fra den 1. februar 2021 blev kravene til energieffektivitet for vinduer og døre i Bygningsreglementet strammet. Dette indebærer, at alle boligejere fra den dato skal installere A-mærkede lavenergivinduer, når de opfører nye bygninger, bygger til eller renoverer. Sommerhuse og uopvarmede bygninger er dog undtaget fra denne regel. I disse tilfælde er det fortsat tilladt at anvende B-mærkede 2-lags vinduer. Læs mere her.


Vores A-mærkede lavenergivinduer med tre-lags glas sikrer et behageligt og lyst indendørsklima, og de gengiver farverne fra naturen omkring dig så naturligt som muligt.


 

  • Reducere dit varmeforbrug takket være dens fremragende isoleringsegenskaber
  • Mindske kuldenedfald, hvilket bidrager til et bedre indeklima
  • Undgå træk, så du kan placere din lænestol tæt på det store vindue og nyde udsigten
  • Reducere risikoen for overophedning om sommeren

Oplev VELFAC lavenergivinduer, der er skræddersyet til din bolig

 

VELFAC leverer lavenergivinduer, der er nøje tilpasset dine specifikke ønsker til boligen. Vi fremstiller ikke standardløsninger, så du kan altid forvente løsninger, der er individuelt tilpasset, og som passer nøjagtigt til din bolig. Vores produktsortiment tilbyder et bredt spekter af unikke design- og farvevalg samt forskellige åbnefunktioner.

 

Det kan være en god idé at konsultere en professionel VELFAC VinduesMester, før du beslutter dig for dine nye lavenergivinduer. Vores VELFAC VinduesMestre tilbyder faglig rådgivning og gratis opmåling – det er nemlig den mest effektive måde at starte dit vinduesprojekt på.

 

 

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.