Terrassedøre

Åbn op for udelivet med nye terrassedøre til din bolig. Du får masser af muligheder for at vælge den terrassedør, der passer i farven og stilen.

 

VELFAC terrassedøre findes til alle vores vinduesserier. Din nye terrassedør indgår altså i en naturlig sammenhæng med vinduerne. Derfor kan du få en terrassedør, der passer lige nøjagtigt til dit hus.

Dørens design laves efter dit ønske. Du kan vælge en terassedør med sprosser eller uden, hvis det passer bedre ind i stilen, og du har altid frit farvevalg både ind- og udvendigt. Køb en VELFAC terrassedør, som leveres med 3-lags, A-mærket rude for optimal energibesparelse. Du kan også vælge 2-lags rude til fritidshuset. Læs mere om valg af rude her. 
Vi fører både enkelte og dobbelte terrassedøre.

Herunder kan du se eksempler på, hvordan din nye terreassedør kunne se ud. Måske kan det være springet til at bestille en terassedør fra VELFAC.

Husk, at du altid kan ringe til os på 70 110 200 eller besøge os i udstillingen, for at høre mere og opleve vores vinduer og døre inden du beslutter dig.
 

 

Fakta om terrassedørene

  • Vi tilbyder terrassedøre i rent træ eller i træ med aluminium udvendigt.
  • Energimærkning A, B eller C kan opnås afhængigt af rudevalg.
  • Kan leveres i et stort udvalg af RAL farver samt særlige overflader som VELFAC Granit eller natur-anodiseret.
  • Terrassedørene fås med forskellige typer af greb - fx børnesikring eller lås samt sikringsbeslag og friskluftventil.
  • 10 års garanti på terrassedøre med aluminium udvendigt og 5 års garanti på terrassedøre af rent træ.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en ny terrassedør?

+

Flere faktorer spiller ind på prisen på en ny terrassedør. Det afhænger bl.a. af størrelsen. Vi vil gerne tage udgangspunkt i netop din bolig for at kunne være så præcise som mulig. Du kan tjekke vores priseksempler, som kan give en indikation af prisen. Prøv at se nærmere her.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores privatrådgivning eller besøge vores udstilling.

Bør en terrassedør åbne indad eller udad?

+

De fleste VELFAC terrassedøre åbner udad. Fordelen ved en udadgående terrassedør er, at du sparer plads indendørs, og det er en naturlig måde at åbne op til terrassen eller haven.

I VELFAC-serierne VELFAC Classic og VELFAC Ribo kan du også få en indadgående terrassedør til dit hjem, som kan anbefales, hvis du har en mindre terrasse eller altan. Den indadgående terrassedør passer også perfekt til "franske altaner".

Er det nødvendigt med en dørbremse?

+

En dørbremse i terrassedøren er en rar ting, men ikke en nødvendighed. Bremsen giver mulighed for at bremse døren trinløst, hvor alternativer som fx stormkrog eller PN sikring kun giver mulighed for at fiksere døren i én position.

Hvilke ruder passer til terrassedøre?

+

Vi kan designe terrassedøren, så den kommer til at passe til huset. En tommelfingerregel er, at jo ældre huset er desto flere sprosser.

Klassiske hjem har tit flere smalle sprosser (8-10 glasfelter), hvor en mere traditionel terrassedør kun er opdelt med et par sprosser (3-4 glasfelter) og tit en fyldning i nederste felt.

I moderne boliger bruges generelt store flader uden opdelinger.