vælg en pladedør for et moderne udtryk

Uanset om du er til en dør, som i farven passer til resten af huset, eller om hoveddøren skal skille sig ud, har du masser af muligheder, når du vælger en pladedør fra VELFAC.

Grøn pladedør i god kvalitet

Din hoveddør er med til at danne rammen om udtrykket på dit hus. Den er et afgørende element, som skal passe til både huset i sig selv, og også til de vinduer, du har. 

Når du vælger en pladedør, får du en traditionel dør til indgangen på dit hus, som samtidig er moderne i udseendet og overfladen. Pladedøren kan sammen med et sideparti ved siden af være med til at både skærme af, så man ikke kan kigge ind, og samtidig får du også glæde af lyset udefra gennem det faste vinduesparti.

Du kan også vælge at få en glasudskæring i selve pladedøren. Det kan være oplagt, hvis der eksempelvis ikke er plads til et vinduesparti.

Farver og profilering gør en forskel

Mulighederne er mange, når du vælger en pladedør, og den kan være med til at skabe fuldstændig sammenhæng i farvesammensætningen, men den kan også være det friske pust, som giver et andet liv til husets udseende. 

Med en ny pladedør får du en dør, som har en isoleret og beklædt fyrretræsramme, hvor du selv kan vælge, om den skal være helt glat, eller om der skal være en profilering på den udvendige side.

Er du mere til en hoveddør, hvor der er mere glas, kan du med fordel vælge en rammedør, som er en hoveddør i glas, og som giver et andet udtryk og dermed andre muligheder.

Husk, at på en pladedør i træ/alu er selve dørpladen lavet i træ og karmen i træ/alu, og de forskellige materialer kan have betydning, hvis du vælger samme farve på rammen og på døren.

Professionel rådgivning letter valget

Husk, at du altid får professionel rådgivning hos VELFAC, når det kommer til valget af nye døre og vinduer til dit hus. Besøg os i vores udstillinger, hvor du kan se og opleve de forskellige muligheder, inden du træffer dit valg.

Find åbningstider og adresser på alle vores udstillinger her.